TEOG Yerleştirme Sonuçları Açıklandı -Tıkla Öğren

TEOG Yerleştirme Sonuçları Açıklandı -Tıkla Öğren
1,3 milyon öğrenci merakla TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı.

Öğrencilerin TEOG sonuçları sonrası liselere yerleştirme işlemleri için 6-16 Temmuz 2015 tarihlerinde tercihlerini yaptı. Merakla beklenen TEOG yerleştirme tercih sonuçları ise, 14 Ağustos´ta (BUGÜN) açıklandı.

TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI- TIKLA ÖĞREN

*Sonuç açıklama sayfasında görülen '2014 yılı TEOG yerleştirme sonuçları' güncel olup 2015 yılı yerleştirme sonuçları ile ilgili güncel verileri göstermektedir.
 
Öğrenci 25 tercihinden birine yerleşemezse sistem tarafından otomatik olarak açık liseye kaydedilecek. Ancak bu öğrenciler Bakanlığın belirleyeceği tarihlerde boş kontenjanlara nakil yapabilecek.
 
Yerleştirmeye esas nakil tercih başvuruları, 3 dönem halinde yapılacak. Buna göre, ilk nakil başvuruları, 17-21 Ağustos´ta yapılacak ve sonuçları 24 Ağustos´ta açıklanacak. Nakil tercihlerinde 2. dönem başvuruları ise 24-28 Ağustos´ta yapılacak ve sonuçlar 31 Ağustos´ta duyurulacak. 3. dönem yerleştirmeye esas nakil tercih başvuruları da 31 Ağustos-4 Eylül´de yapılacak ve sonuçlar 7 Eylül´de açıklanacak. 
 
Öte yandan, il veya ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca il veya ilçe sınırları içerisinde TEOG nakil tercih başvuruları 7-10 Eylül´de alınacak ve sonuçları da 11 Eylül´de ilan edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.