Türkeş'le İlgili Korkunç İddia

Türkeş'le İlgili Korkunç İddia
Tuğrul Türkeş’in AK Parti lideri Davutoğlu’nun bakanlık teklifini kabul etmesi MHP ve partilileri çileden çıkardı. MHP’nin Türkeş’e tepkisi dinmek bilmezken, parti kulislerinde skandal bir iddia konuşulmaya başlandı.

Tuğrul Türkeş’in kumara düşkün olduğu, büyük miktarda kumar borcu bulunduğu, AK Parti’nin teklifini bu borçları nedeniyle kabul etmiş olabileceği ileri sürülüyor.

İddialara göre, Tuğrul Türkeş, sürekli yurt dışına gidiyor, bu ülkelerde kumar oynuyordu. Elindeki avucundakini kumara kaptırmıştı fakat bu tutkusundan da geri duramıyordu. Yakın çevresine borçlanmaya başladı, ardından partili arkadaşlarına. Tuğrul Türkeş ciddi miktarda borca girmişti.

MHP yönetiminin bunu bildiği ancak soyisminden dolayı ihraç edemediği fakat aralarına mesafe koyduğu ileri sürülüyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkan Çetin, “Türkeş soyadına ve Türklük davasına kaça ihanet ettin?” başlığı altında yaptığı açıklamada Ey Tuğrul efendi, Başbuğumuzun emaneti dedik, yıllardır her türlü müptezelliğine, gidişlerine gelişlerine katlandık. Ama geçici bir bakanlık için davayı satana adam denir mi?” demişti.

Çetin ayrıca Türkeş'e " kaça ihanet ettin " diye sormuştu.

MHP kurmayı Çetin’in bu ifadeyle, Tuğrul Türkeş’in kumara düşkünlüğünü ve kumar borçlarını ima ettiği konuşuluyor.

ALGI OPERASYONU MU?

Diğer taraftan, bunun rezil bir iftira olabileceği ifade edenler de var. Bu kişiler, Başbakan’ın bakanlık teklifini kabul etti diye Türkeş’e karşı algı operasyonu yapıldığını söylüyorlar. Tuğrul Türkeş’in bu konuda açıklama yapabileceği belirtiliyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum