Kuzeniyle telefonda konuşurken şehit oldu

Kuzeniyle telefonda konuşurken şehit oldu
Şehit polis Gılıç'ın olay sırasında teytezinin oğluyla telefonda konuştuğu açık telefondan Kelime-i Şehadet getirdiğinin duyulduğu öğrenildi

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'ndeki Dicle Kent Bulvarı, Medya Kavşağı bölgesinde, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın şehirde bulunması dolayısıyla trafik denetimi yapan polis ekiplerine bugün saat 13.30 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 12 yıllık trafik polisi, Ahmet Gılıç, meslektaşı İlker Narin ile şehit oldu. 

"ŞEHADET GETİRİP, ŞEHİT OLMUŞ"

Teyzesinin oğlu İbrahim İşlek (41), Gılıç ile şehit olmasından kısa bir süre önce telefonda konuştuklarını belirtip, "Ahmet, bana telefon etti. Ancak, hasta babamla uğraştığım için telefona cevap veremedim. 5 dakika kadar sonra ben kendisini aradım. Kendisinin iyi olduğunu belirtip, babamın sağlığını sordu. Babamın durumu hakkında bilgi verdim. Neler yaptığını sorduğumda, 'Diyarbakır'da görevdeyim. Buralar biraz daha iyi ama tehlikenin nereden, nasıl geleceği belli değil' dedi. Bu sırada ses kesilip, telefon yere düşer gibi oldu. Bu sırada Ahmet'in kelime-i şehadet getirdiğini duydum. Bu sırada telefon kapandı. Tekrar defalarca telefonu aradım. Ancak, cevap veren olmadı" dedi.

EŞİ DE DİYARBAKIR'DA GÖREV YAPIYOR

Şehidin eşi Akile Gılıç'ın Diyarbakır'daki bir sağlık kuruluşunda bir yıldır çalıştığı, tek çocukları 13 yaşındaki Ece Gılıç'ın ise Bergama'da anneannesinin yanında kaldığı, acı haberi alınca Diyarbakır'a gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum