Yunus Koca’nın Son Mesajları Neydi?

Yunus Koca’nın Son Mesajları Neydi?
İş yerinin kapısında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca’nın twitter hesabından paylaştığı son mesajlar dikkat çekti.

Koca AK Parti’yi milliyetçi söylemlere dönmekle eleştiriyor,  milliyetçilik üzerinden siyaset yapmanın ahmaklık olduğunu söylüyor, PKK’lı cenazeleri ile şehitler için “gençler yine anlamsız şekilde ölüyor”, AK Parti’den Bahçeli ve Kılıçdaroğlu ile uğraşmak yerine çözüm sürecinin yeni yol haritasını anlatmasını istiyor.

Yunus Koca’nın işte o mesajları:

“Öyle anlaşılıyorki seçime Bahçeli'nin basit ayak Oyunları'nın önüne Geçmek için milliyetçi bir söylem hakim olacak.Daha ciddi meseleler var.

Ak parti Bahçeli'yle,KK'yla uğraşacağına eskisi gibi çılgın projeler açıklasa, çözüm sürecinin yeni yol haritasını anlatsa ne güzel olur!

Diyarbakırca konuşan,Diyarbakırca yürüyen,Diyarbakırca düşünen Kutbettin amca tarım Bakanı oldu. Daha ne olsun...

Bağzı kürtler özyönetim diyedursun,bağzı kürtler öz ülkeyi yönetecek.!

Bu kadar Kürd'ün,Arab'ın,Zaza'nın,Ermeni'nin,Çerkez'in,Süryani'nin olduğu bir ülke de milliyetçilik üzerinden siyaset yapmak ahmaklıktır.

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı günler...

Bir tarafta teknesi batıp Kıyılara vuran çocuk yaşta mülteci bedenleri. Bir tarafta bombalarla parçalanmış çocuk bedenleri. Yuhh bize bee.!

Bu şehirde çocukların umudu yok. Annelerin Yüreği ağzında. Babalar kara kara düşünüyor. Gençler yine anlamsız şekilde ölüyor. Mutlumusunuz?!

Şehirde bütün kepenkler kapalı. Gökyüzünde helikopterler, caddelerde Zırhlı güvenlik araçları var. İlçelerden insanlar göç ediyor. Ne için!

Bugünlerde vicdanı rahat uyuyan varmıdır...

Bu kadar gencin vebali de Milletin tokadı da ağırdır...

Tweeterdan olaylarla ilgili atıp tutanlar gelsin Diyarbakır'da bir gün geçirsinlerde öyle konuşsunlar...”

FAİL ARAŞTIRILIYOR

Yunus Koca’nın kim veya kimler tarafından öldürüldüğü henüz bilinmiyor. Olay terör saldırısı mı yoksa kişisel mi belirsizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.