Galatasaray'ın Yeni Transferinde Büyük Şok!

Galatasaray'ın Yeni Transferinde Büyük Şok!
Galatasaray, Kevin Grosskreutz transferinde sürpriz bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı.

Alman futbolcunun kulübü BorussiaDortmund'un Kevin Grosskreutz'un TransferMatching System (TMS) üzerindeki eşleşmesini zamanında yapamadığı ve bu nedenle transferin gerçekleşmeme durumunun olduğu iddia edildi.
 
Sarı-kırmızılı kulübün Kevin Grosskreutz'la ilgili FIFA'nın TMS sistemine zamanında gerekli evrak ve bilgileri girdiği ancak oyuncunun kulübü B.Dortmund'un eşleştirmeyi geciktirdiği konuyla ilgili nihai kararı FIFA'nın vereceği belirtildi.
 
FIFA'DAN OLUMLU CEVAP BEKLENİYOR 
 
Bu sürpriz gelişme sarı-kırmızılılarda paniğe yol açarken, yetkililer FIFA'nın TSM sisteminin kapanmasından önce B.Dortmund tarafından eksik yapılan girişin FIFA tarafından geçerli kabul edilme durumunun da bulunduğu nihai kararın bugün kesinlik kazanacağı ifade edildi.
 
DENAYER BİLDİRİLDİ, GRASSKREUTZ BİLDİRİLMEDİ
 
Galatasaray'ın Manchester City'den yeni transferi Denayer'ı dün gece KAP'a bildirmesi ve Grosskreutz'u ise KAP'a bildirmemesi iddiaları güçlendirdi. Galatasaray, Grosskreutz hakkında herhangi bir bildirim yapmazken; TFF'nin internet sitesinde Alman futbolcu hakkında bilgiler yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.