PKK gazetesi nerde basılıyor? Matbaa kimin?

PKK gazetesi nerde basılıyor? Matbaa kimin?
PKK gazetesi Özgür Gündem nerde basılıyor. Özgür Gündem'in basıldığı matbaa kimin? İşte o matbaanın tapusu. Tapu Mustafa Karahasanoğlu'nun üzerine. Yani Akit'in patronunun:

PKK gazetesi Özgür Gündem nerde basılıyor. Özgür Gündem'in basıldığı matbaa kimin? İşte o matbaanın tapusu. Tapu Mustafa Karahasanoğlu'nun üzerine. Yani Akit'in patronunun:

PKK gazetesi Özgür Gündem, paralel tetikçisi Taraf, hergün dindarlara söven Birgün ve CHP gazetesi Yurt’un, Akit’in patronu Mustafa Karahasanoğlu’nun matbaasında basıldığını yazdık; Karahasanoğlu’ndan 48 saat sonra cılız bir açıklama geldi.

Bu açıklama ne anlama geliyor?

Şimdi sıra belgelerde, onlar konuşacak:  

1-İŞTE O MATBAA

Başkent’in göbeğinde, Pursaklar’da bulunuyor. Burada hergün Akit’in yanı sıra Özgür Gündem, Taraf, Birgün, Yurt basılıyor.

tp.jpg

2-İŞTE KÜNYELERİ

Akit’in yanı sıra Özgür Gündem, Taraf, Birgün ve Yurt’un künyelerine bakıldığı zaman, hepsinin de bu matbaada basıldığı görülüyor. İşte künyeleri; hepsinde de Arslan Güneydoğu Matbaacılık A.Ş. yazıyor. Önce künyelere bakalım, ardından Arslan Güneydoğu Matbaacılık A.Ş.’ye geleceğiz:

1-189.jpg

2-202.jpg

3-133.jpg

4-093.jpg

5-062.jpg

3-AKİT’İN CILIZ AÇIKLAMASI

Habervaktim olarak, sözkonusu gazetelerin Karahasanoğlu’nun matbaasında basıldığını açıklamıştık. Karahasanoğlu 48 saatlik sessizliğin ardından yaptığı geçiştirme açıklamasında, şöyle dedi:

“Dergah Ofset’in oradaki faaliyetini 2012’de bitirdiğini, o tarihten sonra, Arslan Güneydoğu Matbaacılık A.Ş.’nin burayı bizden 5 yıllığına kiraladığını, kira akdinin de 2017 yılında dolacağını belirteyim. Sonuçta o bahsedilen gazeteleri basan Akit de değil, Dergah Ofset de değil.. Adana, İzmir, Ankara ve İstanbul olmak üzere dört değişik ilde matbaası olan Arslan Güneydoğu Matbaacılık A.Ş.’dir.”

4-İŞTE TAPUSU:

Sözkonusu matbaa tapuda Akit’in patronu Mustafa Karahasanoğlu’nun üzerine gözüküyor. İşte o tapu: Bu açık açık görülüyor.

6-051.jpg

5- SENİN OLMAYAN(!) MATBAADA İŞİN NE!!! O HESAP MAKİNESİ İLE NEYİN HESABINI YAPIYORSUN?

Mustafa Karahasanoğlu, bırak laf kalabalığını; önce "benim değil" dediğin, ardından "kiracım işletiyor" dediğin matbaada işin ne, buna cevap ver. İşte Mustafa Karahasanoğlu'nun düzenli olarak gelip, kar-zarar hesabı gördüğü o matbaanın kamelyasında çekilmiş bir fotoğrafı. Önündeki hesap makinesi ile neyin hesabını görüyorsun o matbaada Karahasanoğlu?

zarar.jpg

6-ARSLAN MATBAACILIK NE İŞ?

Akit de bu matbaada basılıyor. Karahasanoğlu'nun açıklamasına göre, şu sonuç çıkıyor:Kendi gazetesini, kendi matbaasında, kiracıya yani Arslan Güneydoğu Matbaacılık A.Ş.'ye bastırıyor. Buna kargalar bile gülmez mi Allah aşkına?

7- TÜM BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR?

PKK bülteni ile paralel tetikçisi Taraf ve hergün dine imana küfreden Birgün ve CHP gazetesi Yurt, Akit’in patronu Mustafa Karahasanoğlu’na ait matbaada basıldığı kabul edilmiş durumda. Fakat Karahasanoğlu, “Kiraya vermiştik, biz değil kiracımız basıyor” diyor. Bu Akit’i aklar mı?

Karahasanoğlu'nun açıklamasına göre, kendi gazetesini kendi matbaasında kiracıya bastırıyor! Bu nasıl iş?

Akit, İslam’ın “Bir işe vesile ve aracı olan o işi yapmış gibidir” hükmünü bilmiyor mu?

Günah keçisi ilan ettiği o kiracı, burada başka işler çevirse, Akit “bizi bağlamaz mı” diyecek?

Bunu başka bir medya patronu yapsa, Karahasanoğlu bu işe ne derdi?

KARAHASANOĞLU'NDAN BEKLENEN

Akit’in patronu Karahasanoğlu, şimdi de açık açık bu matbaanın kendisine ait olmadığını ileri sürebilecek mi?

Yoksa yine laf kalabalığı ile meseleyi paralele bağlayıp bu rezillikten yırtmaya mı çalışacak?

Hükümet, önceki günlerde Özgür Gündem'in internet sitesine erişimi engelledi. Karahasanoğlu ise, sahibi olduğu matbaada bu gazetenin basımına göz yummuş olmayı nasıl açıklıyor?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.