Şok Uyarı! “Ak Parti Elindekinden De Olabilir”

Şok Uyarı! “Ak Parti Elindekinden De Olabilir”
AK Parti’nin ittifak görüşmeleri yaptığı Saadet Partisi’nin yayın organı Milli Gazete’den Zeki Ceylan, çarpıcı bir uyarıda bulundu.

Zeki Ceylan, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelme ümidiyle ülkeyi erken seçime götürdüğünü ifade edip, şöyle dedi: “Kendi kadroları içindeki husumeti gidermeden girecekleri bir seçimden bugünkü oy oranlarını mumla arayacakları sonuçlarla çıkmaları kaçınılmaz gibi!”

Zeki Ceylan’ın Milli’de dün yayınlanan yazısı şöyle:

“…7 Haziran seçimleri öncesinde kadrolarındaki ve seçmendeki “rehavetten” şikâyetçi olanlar şimdi kendi kadroları içinde iyiden iyiye belirginleşen “husumetin” farkında değiller mi?

İktidar partisi kadroları o hale geldiler ki her gün birbirlerinin ipini çekip duruyorlar!

Bırakın kendi aralarındaki anlaşmazlık konularını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu’nu bile birbirlerine hasım kişilermiş gibi göstermekten geri kalmıyorlar!

Hâl böyle olunca bir an evvel yapılacak bir erken seçimden nasıl tek başına iktidar çıkaracaklar, doğrusu çok merak ediyoruz!

Hangi sivri zekânın ürünüdür bilemiyoruz ama bir kesim halkın seçim sonuçlarından fena halde etkilendiğini ve yaptığı hatayı telafi edeceğini varsayıyor!

Ve hata düzeltmenin oyların yeniden AKP’ye yönlendirilmesi olarak gerçekleşeceğini düşlüyorlar!

MHP’nin uyumsuz ve uzlaşmaz tutumu nedeniyle, HDP’nin ise terör örgütü ile bağlantıları nedeniyle cezalandırılacağını umarak seçmenin yeniden AKP’ye yöneleceğini zannediyorlar!

Oysa ne MHP’nin tavrı yeni bir şey ne de HDP’nin terör örgütü ile bağlantıları bugün gün yüzüne çıkmış bir şey!
Her şey bilinmiyor muydu?

Evet, kimi iktidar yanlıları erken seçimle tek başına iktidar hülyası içine girmiş olabilirler ama bize göre yetkili ve etkili mevkilerde olanlar hesaplarını çok iyi yapmalılar!

Kendi kadroları içindeki husumeti gidermeden girecekleri bir seçimden bugünkü oy oranlarını mumla arayacakları sonuçlarla çıkmaları kaçınılmaz gibi! Yoksa dün “rehaveti” görüp dile getirenler bugün yaşanan “husumeti” hiç göremiyorlar mı?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum