'Kurban Onlara Bayram Olsun'

'Kurban Onlara Bayram Olsun'
Bu yıl 5 bin kurban bağışı bekleyen Vuslat Derneği’nin Genel Koordinatörü Cüneyt Süleymanoğlu “İhtiyaç sahiplerinin yüzündeki tebessümde bizi de hissedar yapın” dedi.

İlk günden itibaren önceliklerinin yardımlaşma ve dayanışma olduğunu belirten Vuslat Derneği Genel Koordinatörü Cüneyt Süleymanoğlu “Ülkemizdeki Somali görüntüsüne merhem olmak için Edirne’den Kars’a kadar, ülkemizin sosyo-ekonomik yapısındaki çatlakları gidermek, fakirlik haritasını ortadan kaldırmak için mücadele ediyoruz. Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve öğretendir” buyuran Resulullah (sav)’in düsturunu gerçekleştirmek yönünde 7’den 70’e herkese açık bir tedrisat iklimini sağlamaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

kurban-onlara-bayram-olsun.jpg

ANA MERKEZ KAYSERİ

Kurban bayramı için yurt içi ve yurt dışında 500 TL olarak kurban hissesi fiyatlarını belirlediklerini ifade eden Süleymanoğlu, “Yurt içinde ana kesim merkezimiz Kayseri. Bununla birlikte İstanbul, Erzurum, Bartın, Adana, Konya, Nazilli ve Ordu gibi merkezlerimizde de kesim faaliyetlerini yapıyoruz. Afrika ülkelerinde de kesimler gerçekleştiriyoruz” bilgisini verdi. Bu Kurban bayramında toplam 5 bin kurban vekaleti ve hissesi beklediklerini ifade eden Süleymanoğlu, “Bir yıl boyunca evine hiç et götüremeyen ihtiyaç sahiplerimiz ve ilim yolundaki talebelerimizin yüzündeki tebessümde bizi de hissedar yapın” ifadelerini kullandı.

kurban-onlara-bayram-olsun1.jpg

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum