Meğer meyhaneciymiş!

Meğer meyhaneciymiş!
“İçki haram değil” diyen, hemen her davette içkisiz duramayan ve zaman zaman kameralara aşırı alkollü yakalanan Kamer Genç, meğer Bursa’da meyhane işletiyormuş. Üstelik Genç’in meyhanesi kaçak yapıymış.

Mezhep taasubuyla sürekli inançlara saldıran, Müslüman kesimi rencide eden açıklamalara imza atan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç’in Bursa Uludağ’da kaçak bir meyhane işlettiği ortaya çıktı. Uludağ Yolu’nda kaçak olduğu için yıkılmak istenen meyhanesi yüzünden Genç Bursa Büyükşehir Belediyesi ile mahkemelik oldu. 

BANA DEDEMDEN KALDI 
Kamer Genç’in Uludağ Yolu’ndaki gayrimenkulunun kaçak olduğu iddiasıyla Bursa 3. İdare Mahkemesi’nde görülen davaya dün devam edildi. Dava için Bursa’ya gelen Kamer Genç, meyhanesinin kaçak olduğunu kabul etmedi. 3. İdare Mahkemesi’nden bir hakim ve bilirkişi olarak tayin edilen Uludağ Üniversitesi’nden üç profesör, Milletvekili Genç ile birlikte meyhane olarak kullanılan kaçak yapıda keşif yaptı. Genç, bu yerin kendisine dededen kalan bina olduğunu ve yıllardır orada bulunan gayrimenkulun kaçak olmadığını söyledi. Binanın kaçak olup olmadığı bilirkişi raporuyla kesinleşecek. 

DYP’DEYKEN MÜNAFIKLIK YAPIYORDUM 
Basına sık sık içkiyle ilgili açıklamalar yapan Kamer Genç, geçtiğimiz Mayıs ayında yine böyle bir toplantıda tepki çeken açıklamalar yapmıştı. DYP milletvekili olduğu dönemde göz önünde içki içmediğini anlatan Kamer Genç, “O zamanlar parti yöneticilerinin ricaları vardı. Göz önünde içme, tabanımız muhafazakâr diyorlardı. Ben de DYP döneminde, böyle ortalarda pek içki içmedim. Şimdi bağımsızım, kimseden de çekinmem. Taban maban da kalmadı zaten”' demişti. 

“İÇKİ HARAM DEĞİL”
Kamer Genç aynı davette İslâm’a temelden aykırı laflar da etmişti. İçki hakkında yorum yapan Genç, “Onlara göre içki haram. Zaten haram ise o zaman içkinin yok edilmesi gerekir. Ben de içerek yok ediyorum. Haram şeyleri içip ortadan kaldırıyorum. Büyük bir hizmet veriyorum, daha ne olsun. Bir de haram diyorlar. Neden haram olsun?'' diye konuşmuştu. Genç, Ankara Oteli’ndeki bir başka davette ise “Oh be şu viski ne güzel. İçki içtiğimde kendimi daha iyi Müslüman hissediyorum” herzesini savurmuştu. 

TERBİYESİZ TEKLİFİN SAHİBİ 
Kamer Genç, geçtiğimiz yıl Meclis Genel Kurul’da başörtüsü ile ilgili düzenleme görüşülürken söz alarak ortamı germişti. Genç, başörtüsü sorununun çözümü için Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül'ün eşlerinin başlarını açmasını ve kızlara da bu yönde çağrıda bulunmasını istemişti. Genç, Meclis’te şu yakışıksız ifadelerle konuşmuştu: “Binanın taşıyıcı kolonunu keserseniz bina yıkılır. Siz Anayasa'nın taşıyıcı kolonu olan laiklik ilkesini yıkıyorsunuz. Sorunun çözümü var. Erdoğan'ın karısı, Gül'ün karısı başlarının örtüsünü çıkaracaklar ve ‘Ey üniversitede okuyan kızlarımız vallahi de billahi de örtünme İslam dininin gereği değildir, bunları çıkarın’ diyecekler. Mesele hallolsun.” 

(Murat Unay – habervaktim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.