Umre Nasıl Yapılır?

Umre Nasıl Yapılır?
Kameri ayları içerisinde yer alan Zilhicce ayında yapılan Hac ziyaretinden farklı bir zamanda gerçekleştirilen ve yılın herhangi bir zamanında Kabe ziyaretinin mümkün kılındığı ziyaret biçimi, Umre olarak isimlendirilmektedir.

Kameri ayları içerisinde yer alan Zilhicce ayında yapılan Hac ziyaretinden farklı bir zamanda gerçekleştirilen ve yılın herhangi bir zamanında Kabe ziyaretinin mümkün kılındığı ziyaret biçimi, Umre olarak isimlendirilmektedir. Halk arasında bilinen en basit tanım ise, Umrenin küçük Hac olduğudur. Umre yapmak isteyen Müslüman, Umre tavafı yapmaktadır. Umre sadece arefe günü ile arefe gününü takip eden kurban bayramı günlerinde yapılmamaktadır. Umre ziyaretini yerine getiren Müslümanlara mutemir olarak hitap edilmektedir.  Umre, ramazan ayı içerisinde yapılır ise, daha fazla sevap kazanılacağı bilinmektedir. Bu konu hakkında yani ramazan ayında yapılacak Umre ziyaretleri hakkında, Peygamber efendimizin Hadisleri bulunmaktadır.

Umreye Nasıl Gidilir?

Umre ziyaretlerinin gerçekleştirilmesinin en kaliteli ve güvenilir yolu, turizm şirketleri tarafından düzenlenmekte olan Umre turları olarak bilinmektedir. Tamamen bir program dahilinde ve oluşturulan plan sınırları içerisinde gerçekleştirilen Umre turları, Müslümanların bu kutsal görevi yerine getirmesinde kaliteli hizmet olarak görülmektedir. Yapılan planlar sayesinde her şey önceden belirlenmekte ve ziyaret tarzları ile uygulanacak usuller net bir şekilde ortaya konulmaktadır. Bu sayede hiçbir hataya ya da karışıklığa yol açılmadan huzur içerisinde Umre ziyareti gerçekleşmektedir. Umre turları içerik itibari ile tüm detayların yer aldığı bir bütünden meydana gelmektedir. Bu detayların içerisinde, rehberlik hizmetleri, Mekke ve Medine ziyaretleri ile bu ziyaretlerde ihtiyaç duyulan ulaşım hizmetleri, hava limanlarında gerçekleşen uğurlama ve karşılama organizasyon hizmetleri, Umre ziyaretine gitmek ve geri gelmek için ihtiyaç duyulan uçak hizmetleri, vize işlemleri gibi tüm detaylar yer almaktadır. Görüleceği üzere, bu kutsal yerin ziyaret edilmesi maksadı ile Müslümanlar tarafından ihtiyaç duyulabilecek her şey, planlara dahil edilmiş halde www.umredefark.com bulunmaktadır.

Umre Fiyatları Ne Kadar?

Umre ziyaretlerinin aksatılmadan ve kusursuz bir şekilde yerine getirilmesi, turizm şirketlerinin öncelikli hedefidir. Bu maksat ile gereken tüm tedbirler alınmakta ve ihtiyaç duyulan planlamalar en ince detaylara kadar hesaplanmaktadır. Yapılan detaylı çalışmaların neticesinde sunulan tüm hizmetler, en ekonomik şekiller ile ihtiyaç sahiplerinin karşısına Umre fiyatları başlığı altında uygun ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.