İşte MHP'nin Vaatleri

İşte MHP'nin Vaatleri
MHP, 1 Kasım seçim bildirgesini bugün Ankara Arena'da açıklıyor. "Ülkenin geleceği MHP" ve "ülkenin geleceği için oy ver" sloganlarını kullanacak olan MHP, 1 Kasım seçimleri için 7 Haziran seçimlerindeki vaatlerini büyük ölçüde koruyor.

MHP'nin öne çıkan vaatleri arasında mazotun 1 lira 75 kurş yapılması, evlenecek gençlere 10 bin TL faizsiz kredi, evi olmayan ailelere aylık 250 TL kira yardımı gibi unsurlar yer alıyor.

MHP'nin kilit vaadi ise işsizlikle mücadele konusunda oldu. "Her ailenin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacağı" MHP beyannamesinde yer aldı.

ÜNİVERSİTE SINAVI KALDIRILACAK

En öne çıkan vaatlerden biri ise "üniversitesi sınavının kaldırılması".

MHP, emeklileri de unutmadı. Beyannamede, emeklilere yılda iki defa 1400 TL "emekli destek ödeneği" verilmesi de yer alıyor.

SEÇİM ŞARKISI ÇALINMAYACAK

MHP yönetimi de CHP gibi şehitlere saygı çerçevesinde seçim bildirgesi tanıtım toplantısında seçim müziği çalınmaması kararı aldı.

TERÖRLE MÜCADELE VURGUSU

MHP lideri DEVLET BAHÇELİ'nin yaklaşık 10 bin partiliye hitaben yapacağı konuşmada terörle mücadele konusuna vurgu yapması bekleniyor.

MHP'nin beyannamesinde, bu çerçevede askerlik görevini yapan erler de unutulmadı. Beyannamede, askerlik sırasında erlerin sigortalanması, primini de devletin ödemesi vaadi yer aldı. MHP ayrıca, askerlik dönüşünde de gençlere iş kurmaları ya da borçlarını ödeyebilmeleri için kredi verilmesini vaadetti.

ÇÖZÜM SÜRECİ İLE İLGİLİ SİNEVİZYON GÖSTERİSİ
 
MHP'nin seçim beyannamesinin tanıtım toplantısında çözüm süreciyle ilgili sinevizyon gösterisi yapılacak. Katılımcılara, çözüm süreciyle ilgili daha önce yapılan açıklamalar ve daha sonra söylenenler görüntülerle desteklenerek anlatılacak, “Biz uyarmıştık, uyarılarımız yerinde çıktı” mesajı verilecek.

MHP'nin seçim beyanname toplantısında, 17/25 Aralık operasyonları da unutulmadı. Ankara Arena'ya yerleştirilen dev pankartlardan biri de 17/25 Aralık'a ayrıldı. Pankartta, "17/25 Aralık rüşvet, yolsuzluk ve kara para dosyası başta olmak üzere, tüm yolsuzlukların hesabı sorulacaktır" ifadesi yer aldı.

31672175.jpg

  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.