OSGB Hizmet Sunumlarımız

OSGB Hizmet Sunumlarımız
İşletmenize ait yasal yükümlülükleri yerine getirmek ve işletmelerinizi iş sağlığı ve güvenliği konusunda istenilen standartlarda bulundurmak istiyor musunuz?

İşletmenize ait yasal yükümlülükleri yerine getirmek ve işletmelerinizi iş sağlığı ve güvenliği konusunda istenilen standartlarda bulundurmak istiyor iseniz, işletmemiz, kadrosunda bulunan deneyimli ve uzman personeller ile sizlere kaliteli hizmet verebilecek niteliktedir. İstanbul OSGB firmaları arasında en geniş müşteri portföyüne sahip olan ve güvenilir hizmetleri ile adından söz edilen firmamıza ulaşarak, bu ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Hizmet sunumlarımız sayesinde, hem işletmeniz iş akışınız kesintiye uğramadan istenilen standartlarda bulunacak, hem de iş verimliliğiniz artarak ticaret hacminiz genişleyecektir.  

OSGB Kadrolarımız

OSGB kadrolarımızda yer alan iş güvenliği uzmanı ile iş yeri hekimi, ilgili yetki belgelerine sahip, konusunda deneyimli uzman personellerdir. İş yerlerinizin risk planlarının yapılması, her türlü makine, teçhizatlarınızın kontrol altına alınarak periyodik bakım kalibrasyon ve test işlemlerinin yapılması, acil müdahale planlarının hazırlanması, hazırlanan planların uygulanabilir nitelikte olması ve tatbikatlarının yapılması, personelimiz tarafından yerine getirilmektedir. Ayrıca, çalışanlarınızın ilk işe girişlerinde ve çalışma süresi boyunca periyodik muayene işlemlerinin yerine getirilmesi, çalışma sahalarının sağlık kurallarına uygun halde bulundurulması, olası meslek kazalarına yönelik koruyucu tedbirlerin alınması gibi hizmetlerde, uzman personelimiz tarafından sunulmaktadır. Yapılan her bir işlem ve alınan tüm tedbirler ile gözetim ve kontrol sistemleri kayıt altına alınmakta ve bir rapor haline getirilerek işverenlere sunulmaktadır. Uygulamaların detaylı bir şekilde yerine getirilmesi sonucunda elde edilen veriler neticesinde oluşan olumlu tablo, bu raporlarda da açıkça görülecektir. Her bir uygulama ve alınan her bir önlem, hem personelinizin sağlığını koruyacak, hem işe olan eğilimlerini arttıracak, hem de iş veriminizin yükselmesine neden olacaktır. Kullandığınız her türlü teçhizatın kontrol altında tutulması ise, hem olası iş kazalarının önüne geçecek, hem teçhizatların sürekli faal halde bulunmasını sağlayacak, hem de ekonomik açıdan işletmenize artı değerler katacaktır.

OSGB Standartlarımız

Sunduğumuz hizmetlerde vazgeçilmez standartlarımız yer almaktadır. Yetki belgesine sahip uzman personelimizin bulunması, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yönetmeliklere uygun hareket edilmesi, danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin aksatılmadan sunulması, gözetim ve kontrol sisteminin standart hale getirilmesi, vazgeçilmez prensiplerimiz arasında yer almaktadır. Tüm bu ayrıcalıklı çalışmalarımıza ait detaylı bilgilere www.kadimosgb.com adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.