AK Parti Seçim Beyannamesi Açıklanıyor

AK Parti Seçim Beyannamesi Açıklanıyor
Başbakan Ahmet Davutoğlu 1 Kasım seçim beyannamesini açıklıyor.

Başbakan Davutoğlu, "CHP ve MHP'de Tuğrul Türkeş dışında elini taşın altına koyan bu zor günlerde görev almak isteyen başka biri çıkmadı." dedi. Salonda Davutoğlu'na alkışlarla cevap verdi.

 
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU KONUŞUYOR
 
Bugün yeniden Bismillah diyoruz. Bugün 3 Kasım 2002 gibi 1 Kasım 2015'i de bayram yapma günüdür şimdiden bayramımız mübarek olsun. Bugün bir kez daha projelerimizle milletimizin karşısındayız. 
 
Emanet milletin emanetidir. Omuzlarımızda, zihnimizdedir ama en önemlisi yüreğimizdedir. Yüreğimizdeki emanetin hakkını vereceğiz. 1 Kasım seçimlerinin ülkemize vatanımıza ve bütün gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyorum.
 
AK Parti bir reform hareketidir. Bu özelliği ile 2002'den bu yana sessiz bir devrim gerçekleştirmiştir. Özetle söylemek gerekirse halk biziz, biz halkız. AK Parti bir vizyon hareketidir.
 
Ülkemizin yaşam standartlarını yükseltme adına 1 Kasım seçimleri önemli bir eşiktir. 
7 Haziran seçimleri demokrasi ve siyasi hareketimiz için farklı sonuçlar doğran önemli bir seçim olmuştur. Her partinin kendi üzerine düşen dersleri çıkardığını umut etmek istiyorum.
7 Haziran'dan sonra bir iç muhasebe yaptık ve gereğini hemen hayata geçirdik. Seçim beyannamemiz masa başında değil milletimizin katılımıyla hazırlanmıştır.
13 yılın kazanımlarının heba olmasına izin vermeyeceğiz, kaosa, krize, kriz çıkartmak isteyenlere geçit vermeyeceğiz.
 
Milletimizle el ele 13 yılın kazanımlarını daha ileriye taşıyacağız. Bizim sözümüz sözdür, Sözümüz senettir notere ihtiyaç yoktur.

7 Haziran'daki seçimde milletimizinb verdiği mesaj siyasi partilerin uzlaşmasıdır. AK Parti olarak, milletimizin bu kararının saygıyla karşıladık koalisyon görüşmelerini sonuna kadar samimiyetle sürdürdük.
Siyaset düğüm çözmektir, çözüm üretmektir biz de bu yönde hareket ediyoruz.
CHP 'Blok siyaseti' ürettyi, O siyaset TBMM Başkanlığı sisteminde çöktü,  MHP ise 'Hayır' siyaseti üretti her formüle 'Hayır' dedi.
 
CHP 'Blok', MHP 'Hayır',  HDP ' Terör' siyaseti geliştirmeye çalıştı. bunlara karşılık biz 'Birlik' siyasetini takip ettik. 
 
MHP koalisyon görüşmelerinde yaptığımız bütün teklifleri reddetti.
 
7 Haziran seçimleri gösterdi ki Türkiye'de AK Parti'siz siyaset olmaz. 7 Haziran'dan beri partimizden dışlayıcı bir söylem olmadı.
 
Biz iyi niyetle hükümeti kurmaya çalıştık onlar bunu engelledi ve faturayı da bize çıkarmaya çalıştı.
İpe un serdiler, anayasal hükümete bile katılma konusunda hayırcı tutumlarını sürdürdüler. 
13 yıllık AK Parti iktidarları yeniden yapım, imar iktidarlarıdır.

CHP ve MHP'de Tuğrul Türkeş dışında elini taşın altına koyan bu zor günlerde görev almak isteyen başka biri çıkmadı. ( Salon alkışlarla cevap verdi)
 
HDP'den iki isim hükümete katıldı onlar da dağ baskısıyla, 1 ay sonra çekildi. Huzur ve istikrar 1 Kasım seçimlerinde temel vizyonumuzdur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.