Evet "Hayır" Dedik Ama Neye?

Evet "Hayır" Dedik Ama Neye?
MHP’li Haberal “MHP bölücülüğe hayır demiştir. MHP İmralı Canisi ve PKK ile pazarlık yapılmasına hayır demiştir, MHP özerkliğe ve federasyona hayır demiştir” dedi.

MHP Ankara Milletvekili adayı Erkan Haberal’ın Çankaya’daki seçim bürosu  törenle açıldı.

7 Haziran öncesinde olduğu gibi bu açılışta da  misafirlerini güllerle karşılayan Haberal, kadın adaylara jest yaparak kurdeleyi onlara kestirdi.

MHP Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Erkan Haberal'ın seçim ofisi Hoşdere Caddesi Şehit Mahir Turan'da açıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışa MHP Ankara Milletvekili adayları Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Alper Çağrı Yılmaz, Sultan Gündüz, Ayşe Sibel Ersoy, Aytaç Özel, Vahiddin Atabey Özdemir, Zuhal Babaözü, Mehmet Çağrı Tamur, Hakan Doğru'nun da hazır bulunduğu çok sayıda siyasetçi vardı. Haberal bir süpriz yaparak da açılış için hazırlanan kırmızı kurdeleyi kadın adayların kesmesini istedi.

CEVABI TÜRK MİLLETİ VERECEKTİR

Açılışta töreni gerçekleştikten sonra kürsüye çıkan Haberal, şöyle konuştu: "Türkiye'nin üzerinde kumar oynayanlara en güzel cevabı Türk milleti verecektir. MHP Türkiye'nin hayrına olmayan herşeye hayır demiştir. MHP bölücülüğe hayır demiştir. MHP İmralı Canisi ve PKK ile pazarlık yapılmasına hayır demiştir, MHP özerkliğe ve federasyona hayır demiştir, MHP Türkiye'nin parçalanmak istenmesine hayır demiştir, tek adam diktatörlüğüne ve başkanlık darbesi peşinde koşanlara hayır demiştir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum