Kafes Filmi Rekora Koşuyor

Kafes Filmi Rekora Koşuyor
2 Ekim’de vizyona giren Kafes sinema filmine özellikle gençlerden büyük ilgi var. Yapımcı Yasemin Nak “İzleyicilerden çok güzel dualar alıyoruz, iyi ki böyle bir film çektiniz diye” dedi.

Hikayesi Vahdet yazarı Lütfü Şehsuvaroğlu’na ait olan ve yapımcılığını Yasemin Nak’ın, yönetmenliğini ise Mahmut Kaptan’ın yaptığı “Kafes” filminde 12 Eylül döneminde yaşanan olaylar anlatılıyor.

Filmin başrol oyuncuları İsmail Hacıoğlu ile Nilay Duru. 

Henüz geçtiğimiz Cuma günü (2 Ekim) vizyona girmiş olmasına rağmen, Kafes’e büyük ilgi var; özellikle gençlerin ilgisi çok fazla.

Kafes’in yapımcısı Yasemin Nak, Habervaktim’e yaptığı açıklamada, hedef kitlenin filme sahip çıktığını, izleyenlerden çok büyük teşekkür aldıklarını belirterek “Çok güzel dualar alıyoruz, iyi ki böyle bir film çektiniz diye” dedi. 

Ülkemiz sinema sektöründe “sol görüş ağırlığına” rağmen Kafes’in bu kadar ilgi görmesi, filmi henüz izlememiş olanları da heyecanlandırdı.

Kafes’in gösterimde olduğu sinemalarda önümüzdeki hafta sonu için biletlerin şimdiden önemli ölçüde tükendiği haberleri geliyor. 

KAFES FİLMİNİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN...

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum