Tayfun Talipoğlu'ndan Kötü Haber

Tayfun Talipoğlu'ndan Kötü Haber
CHP Aydın 5’inci sıra milletvekili adayı Tayfun Talipoğlu’nun kontrol için gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Anjiyo yapılan Talipoğlu’na stent takıldığı, sağlık durumunu iyi olduğu belirtildi.

CHP Aydın 5’inci sıra milletvekili adayı Tayfun Talipoğlu’nun kontrol için gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Anjiyo yapılan Talipoğlu’na stent takıldığı, sağlık durumunu iyi olduğu belirtildi.

CHP Aydın Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Aydın’a gelerek, parti örgütünün yaptığı ön seçimde 4’üncü sırada yer aldı. Genel Merkez tarafından, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın birinci sıradan kontenjan adayı olarak gösterilmesiyle 5’inci sırada yer bulan Talipoğlu, partisi kentten 4 milletvekili çıkarınca meclise gidemedi.

1 Kasım seçimlerinde aynı sıradan aday olan ve parti örgütleriyle birlikte yoğun bir şekilde çalışan Tayfun Talipoğlu, kendini iyi hissetmeyince, dün akşama doğru, eşi Nihal Talipoğlu ile birlikte Aydın Devlet Hastanesi’ne gitti. Yapılan kontrollerde kalp krizi geçirdiği belirlenen Talipoğlu’na anjiyo yapılmasına karar verildi. Bugün gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla anjiyo olan ve stent takılan Talipoğlu, servisteki odaya alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. CHP’li Talipoğlu, 2013’te de anjiyo olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.