MHP’li Koray Aydın’dan Tuğrul Türkeş’e Teşekkür

MHP’li Koray Aydın’dan Tuğrul Türkeş’e Teşekkür
MHP'li Koray Aydın, Tuğrul Türkeş'in bakanlık teklifini kabul etmesi ve AK Parti'ye geçmesinden ötürü kendisine teşekkür etti. Aydın "Bu olay partimizi kenetledi" dedi.

Tuğrul Türkeş’in AK Parti’nin bakanlık teklifini kabul etmesi ve ardından AK Parti’den milletvekili adayı olmasının yankıları sürerken, MHP’li Koray Aydın’dan teşekkür geldi.

MHP kurmayı Koray Aydın, Tuğrul Türkeş’in partilerinden ayrılarak AK Parti’ye katılmasının kendilerine zarar değil aksine fayda sağladığını savunarak, Türkeş’e teşekkür etti.

Koray Aydın katıldığı bir tv programında, Türkeş’in bu şekilde partilerinden ayrılmasının tabanlarında sevinçle karşılandığını söyledi.

MHP tabanının daha da kenetlendiğini belirten Aydın, Türkeş’in adını ağzına almadan partilerinden ayrılışı konusunda “Tabanımız memnuniyetle karşıladı, buradan kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Aydın özellikle sosyal medyaya bakıldığında bunun görüleceğini savunarak, “Kimi seçmen MHP’ye kızıyordu, bu seçmenler bu transferden sonra inadına MHP diyorlar. MHP’ye kızanlar yeniden MHP’ye gelmiş durumda. bu anlamda Türkeş’in ayrılışı partimize zarar değil aksine katkı sağladı. Teşekkür ediyorum kendisine” şeklinde konuştu.

MHP’li Koray Aydın, oy oranlarıyla ilgili olarak da “Yapılan son iki ankette de MHP’nin oy oranı 7 Haziran’ın üzerindedir. Bu artış seçimlere kadar sürecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum