G.Saray'dan Derbi Galibiyetine Dev Prim!

G.Saray'dan Derbi Galibiyetine Dev Prim!
Galatasaray'da 20 bin TL olan galibiyet primini 40 bin TL'ye çıkaran yönetim, 25 Ekim'de Fenerbahçe'nin mağlup edilmesi durumunda büyük bir jest hazırlığında.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi, sarı-kırmızılı takıma prim ve ödeme jestinde bulundu. Ayrıca yönetim, ligde art arda gelen iki gallibiyetin ödemelerini hemen yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Galatasaray'da son iki maçın galibiyet primlerinde derbi tarifesi uygulandı. Kişi başı 20 bin TL olan galibiyet primi, Dursun Özbek tarafından bu iki karşılaşmada iki katına çıkarıldı. Galatasaray yönetiminin asıl prim sürprizini ise, 9. hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçına sakladığı öğrenildi.

BÜYÜK JEST DERBİYE SAKLANIYOR

Kadıköy'de Fenerbahçe'nin bileğini 16 yıldır bükemeyen Galatasaray'da yönetim, bu maç için kesenin ağzını açmış durumda. 20 bin TL'lik primleri 40 bin TL'ye yükselten Dursun Özbek yönetimi, 25 Ekim'de oynanacak olan derbide galibiyet primini 80 bin TL olarak belirledi.

'BORÇSUZLUK KAĞIDI' TAMAMLANDI

Astana maçı öncesi oyunculara 2 aylık ödeme yapan ve ödemelere 11 milyon Euro ayıran Galatasaray yönetimi, FFP çerçevesinde UEFA'ya vermek zorunda olduğu borçsuzluk kağıdını da oyunculara imzalatmış oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.