"Türkiye Kesinlikle Puan Kaybedecek"

"Türkiye Kesinlikle Puan Kaybedecek"
Hollanda formasını 100. kez giyecek olan Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie, çarpıcı açıklamalar yaptı..

Kazakistan maçında forma giymesi halinde Hollanda adına 100. maçına çıkacak olan Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie, A Milli Takımımız hakkında konuştu.

Hollanda basınına iddialı bir demeç veren van Persie, "Bana neden diye sormayın ancak Türkiye kesinlikle puanlar kaybedecek. Fenerbahçe'de fark ettim, Türkler mutlu sondan pek şüphe duymuyor ama bana inanın, hata yapacaklarını düşünüyorum. Sonrasında, iki kez kazanmak bize kalmış. Bunun için her şeyimizi vermemiz gerekiyor, nasıl olacağı artık gerçekten fark etmiyor" dedi.   

Hollanda Milli Takımı'nın, grupta 10 Ekim Cumartesi Kazakistan ile yapacağı maçta forma şansı bulması halinde 100. maçına çıkacak Van Persie, "Şu anda tek bir düşünceyle meşgulüm, o da kazanmak" diye konuştu.

Elemelerde şimdiye kadar oynadığı 8 maçta 3 galibiyet alan, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşayan Hollanda, grupta İzlanda (19 puan), Çek Cumhuriyeti (19 puan) ve Türkiye'nin (12 puan) ardından 10 puanla 4. sırada bulunuyor. 

Hollanda, eleme grubunda Kazakistan'ın ardından, 13 Ekim Salı günü Çek Cumhuriyeti'yle karşılaşacak. Türkiye ise 10 Ekim'de deplasmanda Çek Cumhuriyeti, 13 Ekim'de de Konya'da İzlanda karşısında galibiyet arayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.