Falcao'nun Yeni Durağı Türkiye!

Falcao'nun Yeni Durağı Türkiye!
İngiliz medyasından bomba gibi iddia. Chelsea'nin devre arasında Falcao'nun sözleşmesini feshedebileceğini yazan The Metro gazetesi, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu alacağını ileri sürdü.

Fenerbahçe, "rüya takım" olma yolunda dev bir adım daha atıyor. İngiltere kaynaklı iddiaya göre, sarı-lacivertli ekibin hedefindeki yeni isim, Chelsea'nin kiralık yıldızı Radamel Falcao.

The Metro gazetesinin haberine göre, İngiliz kulübü, Monaco'dan kiraladığı Falcao ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Chelsea'nin, Falcao'nun sözleşmesini devre arasında feshedebileceğini yazan gazete, bu planın hayata geçmesi durumunda yıldız futbolcunun Fenerbahçe'nin yolunu tutacağını ileri sürdü. 

ADA'DA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Chelsea, Mourinho'nun ısrarı üzerine kiraladığı Falcao'da tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. Dokuz resmi maçta 1 gol atabilen 29 yaşındaki oyuncu, eski günlerini mumla aratıyor.

Geçen sezon da Manchester City'de kiralık oynayan Kolombiyalı, 29 lig maçında sadece 4 gol kaydetmişti. 2013'te Atletico Madrid'den 60 milyon euro'luk bedelle Monaco'ya transfer olan Falcao, Fransız ekibinde 17 maçta 9 gol attı ve sonraki sezonlarda sırasıyla M. United, M. City ve Chelsea'ye kiralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.