Galatasaray'a İki Müjde Birden!

Galatasaray'a İki Müjde Birden!
İnter, G.Saray'dan kiraladığı Telles'in bonservisini almaya karar verdi. Real Sociedad da kiralık forma giydirdiği Bruma'nın tapusunu istemeye hazırlanıyor. İki oyuncudan yaklaşık 15 milyon euro G.Saray'ın kasasına girecek.

UEFA'nın Finansal Fair-Play denetimi altında olan ve bu nedenle ocak ayında da yüksek maliyetli transfer yapması zor görünen Galatasaray'ın yüzünü kiraladığı oyuncular güldürdü. Sarı-kırmızılı kulüp, UFEA yetkilileri ile yaptığı toplantıda mali konularda yaptıkları hamlelere dikkat çekerek son dönemdeki tasarruf politikasını anlatmıştı. 

Bu tasarruf planı içerisindeki en önemli maddelerden biri ise kadro sayısının düşürülmesiydi. Bu operasyonda maddi olarak en büyük getiriyi ise Melo'nun 3.7 milyon euro'ya satılması,Telles'in 1.5 milyon euro'ya İnter'e, Bruma'nın 1.9 milyon euro'ya Real Sociedad'a kiralanmasından geldi. UEFA'yı tam olarak ikna edemeyen Galatasaray'a güzel haber yine kiralık oyuncularından geldi. İnter, kiralık olarak kadrosuna kattığı Alex Telles'in bonservisini almak için harekete geçti. 

İNDİRİM TALEP EDECEK 

22 yaşındaki futbolcuyu 1 Temmuz'a kadar 8.5 milyon euro karşılığında kadrosuna katma hakkı bulunan İnter, Telles için bu tarihi beklemeyecek. Ocak ayında Galatasaray'ın kapısını çalacak olan mavi-siyahlılar oyuncuyu sarı- kırmızılı ekipten isteyecek. İnter'in 7.5 milyon euro'ya transferi bitirmek istediği belirtiliyor.

Öte yandan 30 Nisan 2016'ya kadar Bruma'yı 7.5 milyon euro'ya alma hakkı bulunan Real Sociedad'ın da genç yıldızdan oldukça memnun olduğu Galatasaray yönetimi ile görüşmeye hazırlandığı bildirildi. İki oyuncudan kasasına 15 milyon euro'ya yakın bir gelir koymayı planlayan Galatasaray böylece hem UEFA nezdinde eli güçlenecek, hem de yeni kaynaklar da bularak devre arasında transfer yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.