Ankara'da "Kafes" Gecesi

Ankara'da "Kafes" Gecesi
2 Ekimde vizyona giren Kafes filmine yoğun ilgi sürüyor. Dün akşam Next Nevel alışveriş merkezinde ATO Meclis üyelerinin organize ettiği programda siyaset ve iş dünyasından pek çok kişi Kafes'te buluştu.
Adeta mini gala  şeklinde yapılan etkinliğe  yağmurlu havaya rağmen ilgi oldukça yüksekti. 2 Salonun kapatıldığı Kafes filmi gösteriminde davetliler salonlara sığmadı.
 
Film  gösterimi, ATO Meclis Üyelerinin  filmin hikâyecisi  Lütfü Şehsuvaroğlu'na çiçek sunması ve Şehsuvaroğlu'nun teşekkür konuşmasıyla başladı.
 
Kafes  gösterimine siyaset dünyasından   Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Beypazarı Eski Belediye Başkan’ı Mansur Yavaş, MHP’li Servet Avcı, Alperen Ocakları Eski Genel Başkan’ı Halil İbrahim Yılmaz gibi isimler katıldı.
 
İş dünyasından da katılımın yüksek olduğu etkinliğe ATO yöneticileri, iş adamı Selahattin Karaoğlan, Erol Dok, Halil İbrahim Sarı gibi isimler katıldı.
 
Kafes gösterimine Gazi Üniverstesi öğretim üyeleri  Prof. Dr. Nurettin Güz, Prof. Dr. Fahri Temizyürek gibi akademik camiadan da isimlerin katılması dikkat çekti.
 
3-015.gif
 
Filmin hikayecisi ve Vahdet gazetesi yazarı  Lütfü Şehsuvaroğlu, 40 yıllık köklü maziye sahip olan, binlerce yıllık Türk İslam medeniyetinin izini süren ülkücü hareketin malum çevreler tarafından hep kötü gösterildiğini, yanlı bir bakış açısıyla izleyiciye sunulduğunu ifade etti.
 
Şehsuvaroğlu “Biz Kafes’le izleyiciye hakikati anlattık, ülkücü hareketin mücadelesini anlattık. Umarım KAFES bir başlangıç olur ülkücü harekete dair daha güzel projelerin yapılmasına öncülük eder” dedi.
 
1-026.gif
 
Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum