Sudan Sonra O da Bulundu İddiası

Sudan Sonra O da Bulundu İddiası
Bir YouTube kanalının NASA'nın açıklama yapmaktan kaçındığını iddia ettiği Mars görüntüleri tartışma çıkardı.

Mars yüzeyinde olduğu iddia edilen görüntülerde bir dinozor iskeletinin net görüntüsü ortaya çıkıyor. Videoda NASA’nın Mars yüzeyini araştıran aracı Curiosity’nin çektiği fotoğraflardan bir tanesinde bulunduğu iddia edilen görüntüdeki iskelet renklendirme tekniğiyle beyazlaştırılıp belirgin hale getirilmiş.

 YouTube kanalı Paranormal Crucible’ın yayınladığı videoda Mars’ın yüzeyinde bir dinozor iskeletinin olduğu görülüyor. 

Mars’ta yaşamın olup olmadığına dair yıllarca hem bilimsel hem de farazi veriler karşımıza çıkıp duruyor. İnsanoğlunun en çok merak ettiği konular arasında hep ilk sıralarda yer alan ‘Mars’ta yaşam var mıdır/var mıydı?’ sorusu, gezegende suyun bulunmasının ardından çok daha fazla sorulmaya başlanacak. 

videogaleri.gif

NASA’nın açıklama yapmaktan kaçındığını iddia ederek bu yönde araştırma yapan YouTube kanallarından olan Paranormal Crucible, Mars’ta dinozora benzer bir iskeletin bulunduğuna dair video paylaştı.

YouTube kanalının paylaştığı videoda, NASA’nın Mars yüzeyini araştıran aracı Curiosity’nin çektiği 750 fotoğrafın bir tanesinde dinozor iskeletinin yer aldığı belirtildi.

Yapılan yorumda fotoğrafın büyütülmesiyle dinozor iskeletinin net görüntüsü ortaya çıkıyor. Arkeolog değilim ama herhangi bir iskeletin yer yüzünün yüzeyinde milyonlarca yıl boyunca formunu kaybetmeden bu şekilde kalması fiziksel olarak pek mümkün değil gibi. 

Fakat bunu deforme edecek somut bir canlının yaşamıyor olması da insanın kafasını biraz karıştırmıyor değil. 

WEBTEKNO

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum