Çakallara Böyle Seslendi

Çakallara Böyle Seslendi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, "İçeriden ve dışarıdan çakallar dişlerini gösteriyor. Biz o dişleri sökmesini biliriz" dedi.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde (AESOB) yapılan Antalya Servis Aracı İşletmecileri Odası'nın toplantısına katılan Çavuşoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
"Biz o dişleri sökmesini biliriz"
 
Hükümetin kurulmadığı dönemde bir yönetim boşluğu bırakılmadığını, ama dışarıdan algı operasyonu yapanların, Türkiye'nin zayıflamasını isteyenlerin bulunduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "İçeriden ve dışarıdan çakallar ortaya çıktı, dişlerini göstermeye başladılar. Biz o dişleri sökmesini biliriz" dedi.
 
Çavuşoğlu, terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edileceğini, dışarıdan gelen tehditlere karşı gerekli cevabın verileceğini sözlerine ekledi.
 
ANTALYA'YA ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI MÜJDESİ
 
Gazipaşa'dan Kaş'a Antalya'nın bir ucundan bir ucuna kesintisiz ulaşım için ciddi yatırımlar yapıldığını belirten Çavuşoğlu, üçüncü havalimanının kentin batı kısmına yapılacağını açıkladı. Çavuşoğlu, "Antalya'nın batısında üç noktada titiz çalışmalar sürüyor, üçüncü havalimanına batıya yapıyoruz" dedi.
 
Antalya'dan, Konya, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Kars'a kadar hızlı trenle ulaşılacağını dile getiren Çavuşoğlu, "Kars'tan Tiflis, Bakü, Taşkent, Çin'e kadar tren yoluyla Türkiye'yi bağlayacağız" diye konuştu.
Çavuşoğlu, bugüne kadar Antalya'ya 20 milyar liralık yatırım yapıldığını, önümüzdeki süreçte bunun çok daha fazlasının yapılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.