Gülen ve Dumanlı Hakkında Çarpıcı İddia

Gülen ve Dumanlı Hakkında Çarpıcı İddia
Ekrem Dumanlı'nın istifasının gerçek sebebi ne? Bu konuda çok çarpıcı bir iddia var. Fethullah Gülen yeni bir döneme hazırlanıyor. Ama neye?

Star Gazetesi yazarın Hüseyin Gülerce, bugünkü "Zaman'da Dumanlı değişimi" başlıklı yazısında Zaman Gazetesi'ndeki görevinden ayrılan Ekrem Dumanlı'yı ele aldı. 

Zaman ve Fethullah Gülen'deki değişimin 2014 yerel seçimlerinde CHP'nin desteklenmesi olduğunu belirten Gülerce, 7 Şubat MİT krizinin de kırılma noktası olduğunu belirtti. Uzun süre Cemaat saflarında yer alan Hüseyin Gülerce'nin Ekrem Dumanlı istifasıyla ilgili işaret ettiği bir nokta ise hayli dikkat çekici. Gülerce'ye göre Fethullah Gülen yeni bir şeye hazırlanıyor. Bunun için de Zaman Gazetesi'ni dizayn ediyor. Gülerce'nin aktardıkları şunlar;

ZAMAN'IN ASIL PATRONU
"E. Dumanlı evet, son dönemde şov yaptı, kendini çok öne çıkarttı, karambolden kahraman yapılmak istendi ama Zaman’daki değişim, Dumanlı’nın şahsıyla alakalı değil. Zaman’ın asıl patronu, karar veren ismi Fethullah Gülen’dir. Zaman, cemaatin yayın organı olduğundan beri gazetenin sayfaları Gülen’in kontrolünden geçtikten sonra baskıya giriyor.

GÜLEN BİR ŞEY BEKLİYOR
Dumanlı’yı görevden Gülen almıştır. Beni de görevden kendisi almıştı. Pensilvanya’dan gelen “istişare edildi” açıklaması, bu işin kılıfıdır. Hep öyle olur. Mesela CHP ve HDP’nin desteklenmesini Gülen kiminle istişare etmiştir? Merak ettiğim, Dumanlı değişikliğinin neyi amaçladığıdır. Sanki Gülen kendi lehine yeni bir dönemi düşlüyor ve hazırlığa Zaman’dan başlıyor.

Gülen bir şey bekliyor ama ne? Bir şeye güveniyor ama neye?

Zannediyorum, kilit 1 Kasım...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum