HDP'ye Van Şoku

HDP'ye Van Şoku
1 Kasım seçimleri için çalışmalara başlayan HDP, Van mitinginde beklediği ilgiyi göremedi. HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın mitingine katılım çok düşük oldu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ Van'da seçmenine seslendi.

Yüksekdağ, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde 8 milletvekilinin 8'ini de alacaklarını söyledi. Öte yandan mitinge Van halkının yeteri ilgiyi göstermemesi de dikkatlerden kaçmadı.

"BU SEÇİMDE VAN'DA 8'DE 8 YAPACAĞIZ"

İtfaiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, 7 Haziran seçimlerinde çalışarak helal yoldan başarı elde ettiklerin belirtti. Seçim otobüsü üzerinde az sayıdaki partililere seslenen Yüksekdağ, 1 Kasım'da da bundan dolayı daha büyük bir başarı elde edeceklerini vurgulayarak, "Bu seçimde Van'da 8'de 8 yapacağız" dedi.

hdp-nin-van-mitingine-vatandaslar-ilgi-gostermedi-7754857_8350_m.jpg

"BU KEZ KAZANAMAYACAKSINIZ"

Vanlıların verdikleri sözü bir kez daha tutacağını belirten Yüksekdağ, direniş ve inatla büyük bir zaferle seçimden çıkacaklarını söyledi. Yüksekdağ, "1 Kasım seçim kampanyasını ölümle yapanlara karşı yaşamla, direnişle, barışla yapacağız. Onlar ilk kurşunu sıktıklarında ve çözüm süreci masasını devirdiklerinde zaten yenilmişlerdi. Bizim 7 Haziran'daki başarımızı hazmedemeyenler ülkeyi kaosa, siyasi krize soktular. Çok büyük bir savaşın fitilini ateşlediler. Biz helal yollarla kazandık. Kaybetmeyeceğiz. Ama siz haram yolla kazandınız, bu kez kazanamayacaksınız" dedi.

hdp-nin-van-mitingine-vatandaslar-ilgi-gostermedi-7754857_6890_m.jpg

Mitinge HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Bekir Kaya, HDP'nin Van milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum