Engelli Bakımevi Sözü

Engelli Bakımevi Sözü
Babasının sırtında okula gidip gelen Hüseyin Kandemir’i evinin yakınındaki bir okula naklettiren ve tekerlekli sandalyeye kavuşturan Selçuk Özdağ, “Önümüzdeki dönemde engelli çocuklarımız ve vatandaşlarımızla ilgili bakımhaneler oluşturacağız” dedi.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde ikamet eden ve kemik erime rahatsızlığı olan engelli Mehmet Kandemir’in, babası Hüseyin Kandemir’in sırtında okula gidip geldiğini yerel basından öğrenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, öğrencinin daha yakın bir okula nakledilmesini sağladı. Bir hayırsever vatandaştan da engelli öğrenci için akülü araba sözü aldı.

BU BİZLERİN GÖREVİ 

Özdağ, “Engelli vatandaşlarımız da bu toplumun en asil üyeleridir ve onları sağlıklı insanların imkanlarına kavuşturmak bizlerin görevidir. Bu kardeşimizin sorununu yerel basınımızdan öğrendim. Anında gerekli yerleri arayarak bir nebze de olsa sorunlarının çözülmesine yardımcı olduk.  İnşallah bütün engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözeceğiz. Bunun için AK Parti’nin seçim beyannamesinde önemli maddeler yer almıştır. Engelli vatandaşlarımız ve çocuklarımızla ilgili bakımhaneler oluşturuyoruz” dedi.  

ENGELLi ÇOCUKLARINI BIRAKABiLECEKLER

Doç. Dr. Özdağ,  engelli vatandaşların bütün sorunları ile ilgilenmenin ve onların sorunlarını gidermenin sosyal devlet olmanın gereği olduğunu belirterek, “Anne ve Babalar işe gittiklerinde ya da düğün, hastane veyahut başka bir yere gittiğinde gündüzlü olarak tatile çıktıklarında ise yatılı olarak çocuklarını bu bakım hanelere bırakabilecekler. Tüm bunlar sosyal devlet olmanın gereğidir. Manisa’da hangi vatandaşımızın derdi, talebi varsa bir şekilde bize ulaşıyorlar. Biz de Demirci’nin Sevinçlerinden, Soma’nın, Akhisar’ın, Sarıgöl’ün, Alaşehir’in ve diğer ilçelerimizin en ücra köşesine kadar bize ulaşan vatandaşlarımızın sorunlarını dertlerini çözmek bizim görevimiz olduğu gibi sosyal devlet olmanın da gereği. Milletvekilliğimizi hizmetkarlık olarak görüyor ve tüm gayretimizle bu görevimizi yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum