“Başkent’te Terör Alarmı” Haberimizi Akıllara Getirdi

“Başkent’te Terör Alarmı” Haberimizi Akıllara Getirdi
Ankara tren garı önünde yaşanan patlama sitemizin 3 gün önce istihbarat birimlerinden edindiği ve okurları ile paylaştığı “Başkent’te terör alarmı” haberini akıllara getirdi. İşte o haberimiz:

Ankara Tren Garı önünde, bazı meslek örgütlerince düzenlenen miting esnasında yaşanan ve çok sayıda ölü ve yaralının olduğu patlamanın kimler tarafından gerçekleştirildiği araştırılıyor.

Gözler ilk olarak bölücü terör örgütü PKK’ya çevrilmiş durumda.

Ve bu durum sitemizde 3 gün önce yayınlanan bir haberi akıllara getirdi.

Habervaktim.com, bölücü terör örgütü PKK mensuplarının Başkent’e sızdıkları ve sansasyonel eylem hazırlığında oldukları bilgisine ulaşmış ve bunu 3 gün önce okurları ile şöyle paylaşmıştı:

“Başkent’te Terör Alarmı: AVM Ve Metro’ya Dikkat

Bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerin Başkent Ankara’da eylem planladığı öğrenilirken, özellikle siyasiler ile Metro ile AVM’lerin hedefte olduğu düşünülüyor.

Terör örgütü PKK’nın hedefleri arasında Başkent Ankara da bulunuyor. Ankara'ya sızan 5 teröristin özellikle AVM ve Metro'ya dönük saldırı düzenleyebileceği istihbaratı üzerine güvenlik güçleri kırmızı alarma geçti.

KIRMIZI KODLA UYARI

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, yaklaşık bir hafta önce 5 terörist  kanlı ve ses getirecek bir saldırı düzenlemek amacıyla Ankara'ya sızdı. Teröristlerin isimleri henüz belirlenemezken, olası canlı bomba saldırısına karşı istihbarat birimleri Emniyet ve Jandarma’yı kırmızı kodla uyardı.

HEDEF SİYASİLER VE AVM'LER

Başkent’te Terör Alarmı: AVM Ve Metro’ya Dikkat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.