Twitter'a Erişim Engellendi Mi?

Twitter'a Erişim Engellendi Mi?
Türkiye'de bugün 10 Ekim 2015 saat 14:43 itibariyle Twitter'a girilemiyor. Peki Twitter'a erişim engellendi mi? Detaylar haberimizde...

Türkiye'de Twitter'a an itibariyle giriş sorunu yaşanıyor. Twitter yasaklandı mı? Twitter'a engelin Ankara'daki patlamayla ilgili olduğu tahmin ediliyor

TWİTTER YASAKLANDI MI?

Türkiye'de bugün saat 14:43 itibariyle Twitter'a girilemiyor. Konuyla ilgili hiçbir açıklama ise yapılmadı. Twitter'a neden girilemediği henüz bilinmiyor. Ama Tüm Türkiye'deki Twitter kullanıcıları bu sorunun cevabını merak ediyor.

Ankara Sıhhiye Meydanı'nda bugün "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi" mitingi esnasında 2 büyük patlama sonrasında Türkiye'nin gündemi bir anda değişmişti. Onlarca ölü ve yaralı olduğu bildirilmesinin ardınan ünlü mikroblog sitesi Twitter'a giriş yapılamıyor.  Twitter'a giriş yapılamamasının nedeninin Ankara'daki patlama olduğu iddia ediliyor. Nitekim Suruç'daki patlama sonrasında da Twitter'a kısa bir süre erişim problemi yaşanmıştı.

Türkiye'de tahmini olarak 10 milyona yakın Twitter kullanıcısı olduğu tahmin ediliyor

TWITTER'A GİRMEK İSTENDİĞİNDE BU HATA SAYFASI ÇIKIYOR

aaaaa-001.jpg

Türkiye genelinde Twitter girişlerinde sorun yaşanıyor. Kullanıcılar VPN kullanarak bağlanabiliyor. Bir çok insan twittera girememe sorunu bildirdi. Bu durum Twitter'a yasak mı geldi sorularına neden oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.