O ülkeden Türkiye mesajı: Şoktayım

O ülkeden Türkiye mesajı: Şoktayım
Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ile Başbakan Irakli Garibaşvili, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Cumhurbaşkanı Margvelaşvili, Gürcistan Cumhurbaşkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımladığı mesajında, Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamadan dolayı Gürcü halkı adına başsağlığı dileyerek, Türk hükümeti ve Türk halkının güçlü dayanışmada bulunduğunu ifade ederek, terörü lanetlediğini bildirdi.

Ankara'da ki terör saldırıları dolayısıyla derin üzüntü duyduğunu aktaran Margvelaşvili, şunları kaydetti:

"Gürcistan halkı ve hükümeti, terörün her türlüsünü şiddetle kınamakta. Biz, uluslararası ortaklarla birlikte çağdaş dünyanın bu en büyük tehditlerden biriyle mücadeleye devam etmekteyiz." 

BAŞBAKAN GARİBAŞVİLİ

Gürcistan Başbakanlığı resmi internet sitesinde Başbakan Irakli Garibaşvili'nin Ankara'daki terör saldırılarını kınadığı mesajı yayınladı. 

Garibaşvili, mesajında, terör saldırısı dolayısıyla taziyelerini ileterek, saldırıda hayatını kaybedenler için Türk halkına ve hükümetine başsağlığı diledi. 

Garibaşvili, mesajında şunlara yer verdi:

"Türkiye başkenti Ankara'daki terörist saldırılarından dolayı şoktayım. Terörizm, insanlık için en büyük kötülüktür ve sınırları yoktur. Hiç bir devlet terörizmle tek başına mücadele edemez. Bütün dünya birleşip bu büyük suçla mücadele etmelidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.