Devlet Bahçeli Perşembe Canlı Yayında Konuşacak

Devlet Bahçeli Perşembe Canlı Yayında Konuşacak
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sessizliğini bozuyor. Perşembe günü canlı yayında özellikle artan terör olaylarıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalar yapacağı öğrenildi.

Bahçeli, Ankara’daki terör olayının ardından Pazar günü için planlanan büyük İzmir mitingini iptal etmiş, Başbakan Davutoğlu ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun davetlerini “bir fayda sağlamayacağı” gerekçesiyle reddetmişti.

MHP liderinin, Perşembe günü iki büyük tv kanalının ortak yayınına katılacağı öğrenildi.

Perşembe günü saat 19.00’da canlı yayında Habertürk ile Show TV’nin ortak yayınına katılacak olan MHP lideri Bahçeli’nin, pekçok konuda çarpıcı açıklamalar yapacağı belirtiliyor.

Bahçeli’nin özellikle Ankara’daki terör olayı ve failleri ile çözüm süreciyle PKK’nın şehirlere kadar inmesi konularında açıklamalar yapacağı, Kandil’e kriptolu telefon verilip verilmediği yönündeki sorusunun cevabına ilişkin bilgiler aktaracağı ifade ediliyor.

MHP kurmayları, Bahçeli’nin son günlerdeki gelişmelere ilişkin yorumlarını soran gazetecilere “Perşembe’yi bekleyin. Genel Başkanımız canlı yayında çok önemli açıklamalar yapacak, tüm sorular cevabını bulacak” bilgisini verdi. 

Habervaktim.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum