Özel Kuvvetler PKK’lı Teröristleri Böyle Tespit Ediyor

Özel Kuvvetler PKK’lı Teröristleri Böyle Tespit Ediyor
Açılım politikaları sonucu iyice palazlanan bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlere karşı başlatılan operasyonlar sürerken, PKK'lı teröristlerin saklandıkları inleri araziye atılan Özel Kuvvetler buluyor, uçaklar da vuruyor.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, TSK, terör örgütü PKK'ya karşı düzenlediği operasyonlarda strateji değiştirdi. Strateji gereği  Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevli timler  PKK'lı teröristlerle çatışmaya girmek yerine   izlemekle görevlendirildi.  Araziye atılan timler teröristlerle aynı koşullarda yaşarlarken, harekat merkezi ile de sınırlı  iletişim kuruyor.

UÇAKLARDAN NOKTA ATIŞI

Bilgilere göre, araziye atılan timler harekat merkezi ile sadece belirlenen saatlerde irtibat kuruyor. Yiyecek ve diğer yaşamsal ihtiyaçları helikopterler ile sağlanan  timler, teröristleri başta gece görüş dürbünleri olmak üzere ileri teknoloji araçları ile izliyor.  Teröristlere müdahale etmeyen timler daha sonra  teröristlerin  barınma merkezleri olan  mağaraları harekat merkezine bildiriyor. Harekat merkezi lazerle hedeflerin belirlenmesinin ardından uçaklar bu yerleri bombalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum