Öyle Bir Şey Yaptı Ki...

Öyle Bir Şey Yaptı Ki...
31 yaşındaki amatör futbolcu Eyüp Aktaş, para verdiği halde lisansını çıkarmayan kulübe kızıp başka bir kulüp satın aldı.

Antalya'da Köy Hizmetlerispor, Antalyaspor, Pınarlıspor başta olmak üzere birçok kulüpte 7 yaşından bu yana amatör lisanslı top koşturan kuyumcu Eyüp Aktaş, bir inat uğruna nasıl spor kulübü satın aldığını anlattı.

HIRS YAPTIM

Geçen yıl futbol oynamak için Aksu Ferrokrom Spor Kulübü'ne gittiğini belirten Eyüp Aktaş, "Lisasns ücreti olarak 750 lira vermeme rağmen lisansım çıkarılmadı. Bu duruma çok kızdım, içerledim. Hırs yaptım ve satın almak için kulüp aramaya başladım" dedi.

BAŞKAN OLUNCA MAÇ İZLER OLDU

Kulüp ararken Antalya Denizgücü Spor Kulübü'nün başkanı Tevfik Ural'ın kendisiyle temasa geçtiğini belirten Eyüp Aktaş, gelişmeleri şöyle aktardı: "Başkan Tevfik Ural ile her konuda anlaştık ve kulübü satın aldım. Kulübün adını da mahallemin adı olan Cihadiye ile değiştirdim. Futbol oynamak istediğim için Cihadiyespor'un başkanlık koltuğuna da 2 çocuğumun annesi ev kadını eşim İnci Aktaş'ı oturttum. Eşim futboldan nefret ederdi ama, onu başkan yapınca hoşuna gitmiş olacak ki artık televizyonda bile futbol maçlarını izler oldu."

İLK MAÇINI, LİSANSINI ÇIKARMAYAN TAKIMLA YAPTI

Antalya Amatör Küme'nin yeni sezonunda 2'nci Amatör ve U12 Ligleri'nde mücadele vereceklerini kaydeden Eyüp Aktaş, yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçını da lisansını çıkartmayan Aksu Ferrokrom Spor Kulübü ile oynadığını söyledi. 'İnadına rövanş' parolası ile bu maça günler öncesinden hazırlandıklarını kaydeden Aktaş, "Takımı 1 günlüğüne otelde kampa aldım. Tüm mahalleli yaşadıklarımı bildiği için sabırsızlıkla bu maçı bekledi. Tribünde de bana destek verdiler. Maç 3- 3 bitti. Hedefim takımımı Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmak" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.