İstanbul'da Sahte Parfüm Operasyonu

İstanbul'da Sahte Parfüm Operasyonu
Bahçelievler'de yapılan operasyonda ünlü bir parfüm markasının sahtesini ürettiği belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 10 bin sahte şişe parfüm ele geçirildi.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler Soğanlı Mahallesi'nde bulunan bir depoda sahte parfüm üretildiği ihbarını alarak çalışmaya başladı. Polis ekipleri adrese giren çıkanları bir süredir takip altına aldı. Şüphelileri belirleyen ekipler, dün akşam saatlerinde sahte parfüm imalathanesine baskın düzenledi. Polis ekipleri, şüpheli Adnan K. ve Ziya Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Ekipler imalathanede yaptıkları aramalarda ünlü bir markaya ait 10 bin şişe sahte parfüm, 500 boş şişe, parfüm dolum makinası, kapak takma makinası, bidonlar içerisinde 350 litre sahte parfüm esansı, variller içerisinde 50 litre saf alkol, parfüm kutuları, kapak ve ambalajlarını ele geçirdi. Polis ekipleri gözaltına alınan şüphelileri sağlık kontrolünden geçirdikten sonra ifadelerini almak için Vatan Caddesinde bulunan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirdi. 

''Markalar kanununa muhalefet'' ve ''sahtecilik''

Emniyet yetkilileri, gözaltına alınan şüpheli Adnan K. ve Ziya Y.'ye 'Markalar kanununa muhalefet' ve 'Sahtecilik' suçundan işlem yapılacağını belirtirken, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.