Hamzaoğlu’ndan Fenerbahçe’ye Gönderme

Hamzaoğlu’ndan Fenerbahçe’ye Gönderme
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gümülcine dönüşü ligde geride kalan haftaları yorumladı....

Galatasaray’ın başına geçtiğimiz yıl kriz anında geçip sarı kırmızılı kulübe 3 kupayı birden kazandıran teknik adam…

Ancak, transfer döneminde G.Saray’ın mali gerçekleri nedeni ile ‘yıldız’ transferinin pas geçilmesi ve lige istenilen düzeyde başlanılmaması nedeni ile bir anda ilk 6 hafta geride kaldığında ‘hedefteki’ teknik adamdı…

Hamza Hamzaoğlu, memleketi Gümülcine’den dönerken yaptığımız ve birçok hemşehrisinin de bulunduğu sohbette ligde geride kalan 7 hafta ve geleceği konuştu…

ELEŞTiRi RAHATSIZ ETMEZ

Sezona belki iyi bir giriş yapamadık. İstediğimiz gibi başlamadık. Ama biz bunu ön görüyorduk. Çünkü sezon içinde tempomuzu bulup sürat kazanmayı hedefliyorduk.


Eleştiriliyoruz ama bir de bu süreçte yaptığımız iyi işler var. Eleştirilmekten rahatsız olmuyorum. Yeter ki amacı ya da niyeti farklı olmasın. Yoksa herkes işini, görüşünü ortaya koyacak. Eleştirirken de doğruları yazmak, doğru yaptıklarımıza da değinmek gerekli.

DAHA BÜYÜK BAŞARILAR…

F.BAHÇE transfere 70 milyon Euro harcadı. Ne yani? Şimdi 10 puan farkla lider durumda mı? Biz bu hamleleri yapmadığımız için herkes geri çekilmişiz gibi düşünüyor. Geri çekilmedik. Daha yukarıya sıçramak adına bir adım geri attık. Düşünün geriye bir adım atmadan ileriye sıçrayamazsınız. G.Saray’ı daha büyük başarılara kavuşturmak için aynen bunu yaptık. Daha büyük başarılar alıp yukarı sıçrayacağız.

DOĞRUDAN ASLA VAZGEÇMEYİZ

Şimdi herkes bizi eleştiriyor gibi görünüyor. Ancak biz çok olumlu ve pozitif tepkiler de alıyoruz. Aslında bir çok insan yaptıklarımızın Galatasaray’ın hayrına olduğunu biliyor. Ve bizi arayıp bir çoğu takdir ve tebrik ediyor , “Helal olsun baskılara boyun eğmeden, dimdik durarak G.Saray adına yapılması gerekeni yapıyorsunuz. Doğrusunuz” diyorlar.


Öyle de olacak. Doğru bildiğimizden, doğrulardan her ne olursa olsun asla vazgeçmeyeceğiz. Bunun ödülünü er ya da geç alacağımızı çok iyi biliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.