Türkiye İzlanda Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye İzlanda Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Türkiye İzlanda maçı ile Milli Takım artık son düzlüğe geliyor. Bu akşam milli maç akşamı ve İzlanda karşısında alacağımız bir galibiyet bizi Avrupa Şampiyonası'na direkt götürebilir. Peki Türkiye İzlanda milli maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayın

Türkiye İzlanda maçı ile 2016 Avrupa Şampiyonası yolunda Milli Takım kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Türkiye İzlanda karşısında galip gelip en üçüncü olma şansını değerlendirmek istiyor, bir puanda Play-Off'a kalmak için yeterli olacak. Peki Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda saat kaçta ekranlara gelecek?

Türkiye'nin en iyi 3'üncü kontenjanından EURO 2016'ya kalabilmesi için  kendi maçını kazanması yetmeyecek.  A Grubu'nda 3'üncülükte yer alması halinde ay-yıldızlıların en iyi 3.  sıralamasında da zirveye çıkabilmek için diğer maçların sonuçları belirleyici olacak. Grup sonuncularından kazanılan puanlar düşülerek hesaplanan en iyi  3'üncü sıralamasında, Türkiye'nin İzlanda maçı öncesi 9 puanı bulunuyor. Milli  takımın bu sıralamada zirvede yer alabilmesi için ilk olarak Kazakistan'ın  deplasmanda Letonya'yı yenerek grup sonunculuğundan kurtulması gerekiyor.

Milliler, İzlanda'yı yenmesi ya da rakibiyle berabere kalması  durumunda play-off turuna katılım hakkı kazanacak. Ay-yıldızlılar, rakibine  mağlup olması halinde ise play-off'a kalabilmek için Hollanda'nın evinde Çek  Cumhuriyeti'ne puan kaybetmesini bekleyecek.

Türkiye İzlanda maçı saat 21:45'te başlayacak. Konya Büyükşehir Stadyum'unda oynanacak mücadele Show TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.