Son Anda Farkedildi!

Son Anda Farkedildi!
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir banka ATM'sine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği, para çeken bir vatandaşın dikkati sayesinde ortaya çıktı.

İzmit Tepecik Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir banka ATM'sine yerleştirilen düzenek son anda fark edildi. Edinilen bilgiye göre, İnönü Caddesi üzerindeki ATM'den para çekmek isteyen bir kişi kartının bankamatikte sıkışması üzerine polis ekiplerinden yardım istedi.

Polis ekipleri gelene kadar ATM'yi kurcalayan kişi, kartının ATM'ye yerleştirilen bir düzenek yüzünden sıkıştığını belirledi. Düzeneği fark eden kişi, olay yerine gelen polis ekiplerine durumu anlatarak mağdur olduğunu söyledi. Polis ekiplerinin ilk incelemesinde düzeneğin ATM'den para çeken kişilerin kart bilgilerini ve şifrelerini kopyalamak için yerleştirildiği anlaşıldı.

 

Daha sonra ATM'ye gelen olay yeri inceleme ekipleri ise bankamatikte parmak izi çalışması yaptı. Ardından düzenek ATM'den sökülerek incelenmek üzere emniyete götürüldü. Polis ekipleri düzeneği yerleştiren kişi veya kişileri yakalamak için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum