Gomez, Lokomotiv'i Durdurdu!

Gomez, Lokomotiv'i Durdurdu!
Siyah beyazlı ekip geriye düştüğü maçta Moskova deplasmanından beraberlikle dönmeyi başardı. Rakip takım karşılaşmayı 10 kişi tamamladı...

UEFA Avrupa Ligi H Grubu mücadelesinde Beşiktaş, Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu. Mücadelenin ikinci yarısında Maicon'un attığı golle geriye düşen Kara Kartal, Mario Gomez ile eşitliği yakalayarak bu zorlu deplasmandan 1-1'lik eşitlikle dönmeyi başardı. Ev sahibi ekip Vedran Corluka'nın 69. dakikada oyundan atılmasıyla maçı 10 kişi tamamladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, iki takım da önemli pozisyon bulamadı. Maçın ilk bölümünde kontrollü bir mücadele sergileyen Beşiktaş daha sonra orta alanda topa daha fazla sahip olarak, oyunu rakip sahaya yığmaya çalıştı. Ancak hücumda istediği pozisyonları üretemeyen siyah-beyazlı takım, ilk yarıda gol atmayı başaramadı.

Taraftarı önündeki maçın ilk dakikalarında baskılı olan Lokomotiv Moskova ise rakibinin orta sahada kontrolü ele geçirmeye başlamasıyla savunma güvenliğini ön plana alarak dengeli bir mücadele ortaya koydu. İlk yarıda hücumda pek varlık gösteremeyen Rus ekibi, rakip kalede tehlikeli pozisyon üretemedi ve soyunma odasına 0-0 berabere gitti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.