CHP, MYK üyesi PKK sempatizanı çıktı

CHP, MYK üyesi PKK sempatizanı çıktı
Bir zamanlar Alman emniyetinde de görev yapan araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programında Kılıçdaroğlu ve onun sağkolu Ali Kılıç hakkında şok iddialarda bulundu.

CHP MYK ÜYESİ PKK SEMPATİZANI ÇIKTI-İZLEMEK İÇİN TIKLA

Sıradışı'nın konuğu Talip Doğan Karlıbel, elindeki belgeleri tek tek açıkladı. Karlıbel'in ilk açıklaması Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağkolu Ali Kılıç'la ilgili oldu..

Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Kılıç yanlarında 2 PKK'lı ile birlikte sauna çıkışında da Alman polisine yakalanmışlardı.

Polisin durdurduğu araçta tespit edilen Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler isimli, Osman Tekin, ve Hilmi Kaya isimli polisleri öldüren şahıslardır. 80 öncesi cinayetlerle ilgili yaptığımız çalışmada bu isimleri tespit ettik. Bu zabıt emniyet müdürlüğünün yaptığı kontrolde aracın arka lambası yanmıyordu. Trafik kontrolü yapan ekip, takibi yapan ekibin aracının önüne geçerek bu aracı durdurmuş ve bu kaydı almıştır. İstanbul'da fiziki takip olduğunda tüm polisler bunu bilmez sadece o bölüme bakan ekip bilir. 80 öncesi çok fazla cinayet işlendi. Bu iki kişinin takip edilmesinin sebebi üst düzey uyuşturucu bağlantılı kişiler oldukları içindir. Polisin en büyük özelliği iş üzerinde baskını gerçekleştirmek için takip yapıyordu.

Ayrıca şok iddialarda bulunan Karlıbel, Ali Kılıç'ın kendisi PKK'lı olduğunu ve bunu da belgeleyebileceğini söyledi.

Karlıbel konuşmasının devamında;
'CHP MYK üyesi PKK sempetizanı ve PKK'lıdır. Mahmut Yılmaz, PKK'nın Almanya'da üst düzey yöneticisidir. Bu kişi yüzlerce kişiyi sokağa dökerek bu kişinin Türkiye'ye teslimine engel olmuştur. PKK sempatizanı olan Mahmut Yılmaz Ali Kılıç'ı kendi yanında yıllarca kaçak olarak çalışmıştır, hatta bu tespit edilmiş ve Ali Kılıç'a Alman polisi tarafından para cezası uygulanmıştır. Bununla ilgili belge de mevcuttur. şeklinde açıklama yaptı.

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.