ADI KONMAMIŞ SAVAŞ-Çağdaş haçlı seferleri-

ADI KONMAMIŞ SAVAŞ-Çağdaş haçlı seferleri-
Sitemizin köşe yazarlarından Cemal Nar Hocamızın yeni bir kitabı çıktı. “ADI KONMAMIŞ SAVAŞ-Çağdaş haçlı seferleri-“

Hocamızın “Batılılaşma” üzerine yaptığı çalışmalardan birisi olan bu kitap Özgü yayınlarından çıktı. 240 sayfadır.

Batılı emperyalist güçler, Osmanlı İmparatorluğu’nu parçalayıp ortadan kaldırdıktan sonra o toprakların üstünde kurdurup ilân ettikleri sözde İslâm devletlerine, Lozan’da da Türkiye’ye bir yalanı kabul ettirdiler: “Artık haçlı seferleri bitti.”

Bu ülkede “Batıcı”devlet gerek Milli Eğitim, gerekse her düzeyde şu yalan ile milleti kandırdı: “Artık haçlı savaşları tarih sayfalarında kaldı. Çünkü biz de Batılı bir devlet olduk. Batılı Hıristiyan ülkeleri ile artık dostuz. Bir daha din kavgaları yaşanmayacaktır.”

Oysa Batı hiçbir zaman “Haçlı Savaşlarını” bitirmemiştir. Dün Bosna’da, bugün Afganistan, Irak, Suriye ve çeşitli Afrika ülkelerinde olan savaşlar, adı ve bahanesi ne olursa olsun,hep “haçlı savaşlarıdır”. 

Acaba Hıristiyanlarneden “Haçlı Savaşlarına”“terörle mücadele”, “demokrasi ve medeniyet götürme” gibi değişik isimler veriyorlar da açıkça adını koymuyorlar? 

Sebebi bellidir: O zaman “Batılılaştırılmış”, yani kendi din, kültür ve medeniyetlerinden koparılarak yabancı bir din, kültür ve medeniyet havzasına taşınmış zavallı Müslümanlar uyanır ve “bu din meselesidir” diyerek haçlıların karşılarına dikilir. Bunu elbette istemezler.
Ne ki hakikat sürekli gizli kalmaz. Yaman da olsa büyü bir gün bozulur ve Müslümanlar bu “Batılılaşma” ihanetiyle hesaplaşmaya başlarlar. İşte bu kitap, bu hesaplaşmaya hizmet içindir.

Habervaktim.

 

Z [ADI KONMAMIŞ SAVAŞ-Çağdaş haçlı seferleri-] OOM

KİTAP Bilgileri:

Yayınevi: Özgü Yayınları
Yazar: Cemal Nar
Toplam Sayfa: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Tipi: İthal Kitap Kağıdı
ISBN: 9786055350789

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.