CHP'li isimle kavga ettiler!

CHP'li isimle kavga ettiler!
Uğur Dündar'la CHP İzmir İl Başkanı sosyal medyada birbirine girdi.

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Gazeteciyim diye köşe yazıp Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'ı kınıyor daha da yazılarını okumuyorum. Herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı. 

Serter'in bu sözlerine Uğur Dündar tepki gösterdi. Dündar sosyal medya hesabından "İzmir CHP İl Başkanı Bedri Serter yapıcı eleştirilerim nedeniyle beni okumayacak ve haddimi bildirecekmiş! Zihniyete, tahammülsüzlüğe bakın. CHP 'yi halktan koparan zihniyet budur. İzmir halkı bunların çok önüne geçti farkında değiller. İzmir'deyim, gel de haddimi bildir Serter!.." diye yazdı.
 
Öte yandan tartışmaya giren CHP'li Atilla Sertel de Bedri Serter'i eleştirerek iki köşe yazarından özür dilemesini istedi.
 
CHP'Lİ SERTEL'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ
 
CHP İl Başkanı Serter’in mesajları sonrası CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’den de açıklama geldi. Sertel, ''Ben bir gazeteci olarak Bedri Serter’in fikirlerini açıkça yazan köşe yazarlarından özür dilemesini bekliyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum