Çeyrek altın kaç TL, ne kadar oldu ? Son altın fiyatları 16 KASIM

Çeyrek altın kaç TL, ne kadar oldu ? Son altın fiyatları 16 KASIM
Çeyrek altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarında son durum haberimizden takip edebilirsiniz. ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarında son durum haberimizden takip edebilirsiniz. ALTIN FİYATLARI... Altın gidişatı belli oldu! Altın fiyatları artık aşağı yönlü bir seyir izliyor. Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram fiyatı 99 lira oldu. Cumhuriyet altını satış fiyatı ise 671 liraya düştü. Peki çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatı kaç lira oldu? İşte 15 Kasım altın fiyatları son durum!
Altın yatırımcısı şokta! Altın fiyatları 1 Kasım seçim sonuçlarının ardından düşmeye başladı. Gram altın satış fiyatı 99 liraya kadar geriledi. Uzmanlar altın fiyatlarının daha da düşeceğini tahmin ediyor. Peki altın bu haftayı nasıl geçirdi? altın kaç lira oldu? Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2015 güncel altın fiyatları!

Altın geçtiğimiz haftayı sürekli düşüşle geçirdi. Altın fiyatları seçimin ardından resmen çakıldı. Seçim öncesi altına yatırım yapanlar altın fiyatı daha da yükselecek diye bekliyordu. Ancak gram altın fiyatı bu hafta 99 liraya kadar düştü. Yatırımcının aksine vatandaş ise altın fiyatlarındaki bu düşüşü olumlu karşıladı. Uzmanlar altın fiyatlarının önümüzdeki hafta içerisinde de düşmeye devam edeceğini tahmin ediyor.

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri öncesinde uzmanlar altın fiyatındaki dalgalanmanın seçimden sonra yerini yükselişe bırakacağını tahmin ediyorlardı. Ancak beklendiği gibi olmadı. Altının seçim sonuçlarına ilk tepkisi sert bir düşüş oldu. Borsalar tavan yaparken altın ve döviz fiyatları yerle bir oldu. 

Seçimden sonraki ikinci haftada ise altın toparlanmaya çalışıyordu. Altın fiyatları tekrar yükselişe geçmişti. Ancak o yükseliş geçtiğimiz haftaya kadar sürdü. Altın fiyatı geride bıraktığımız hafta içerisinde resmen çakıldı. Altının gram fiyatı 99 liraya geriledi.

Peki altın bu haftayı nasıl geçirdi? Altın kaç lira oldu? Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2015 altın fiyatları son durum!

Çeyrek altın alış fiyatı 159 lira, satış fiyatı ise 163 lira oldu.

Yarım altın alış fiyatı 319 lira, satış fiyatı 327 lira olarak işlem gördü.

Tam altın alış fiyatı 638 lira, satış fiyatı 652 lira olarak belirlendi.

Cumhuriyet altını alış fiyatı 661 lira, satış fiyatı 671 lira oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.