Fransa'da 3'üncü Saldırgan

Fransa'da 3'üncü Saldırgan
Fransız polisi, 130 kişinin öldüğü eşzamanlı Paris saldırılarını gerçekleştirdiği düşünülen üçüncü bir şüphelinin fotoğrafını yayımladı.

Fransız polisi, 130 kişinin öldüğü eşzamanlı Paris saldırılarını gerçekleştirdiği düşünülen üçüncü bir şüphelinin fotoğrafını yayımladı ve soruşturma için görgü tanıklarından yardım istedi.
Fransız polisi tarafından yapılan açıklamda, "Bu kişi, 13 Kasım'da Stade de France'daki saldırılardan birinde ölen kişidir. Bilginiz varsa 197 numaralı hatta bildirin" çağrısına da yer veren Fransız Polisi, intihar saldırısını gerçekleştirdiği düşünülen üçüncü şüphelinin kimliğini tespit etmeye çalışıyor" denildi.

DİĞER İKİ CANLI BOMBA BELİRLENMİŞTİ

Fransız polisi, daha önce de Paris terör saldırılarında bulunduğunu düşünülen ve Belçika doğumlu olduğu bilgisiyle de Brüksel'i alarma geçiren Abdeslam Salah'ın fotoğrafını “aranma bildirisi" olarak yayımlamış, “zanlının tehlikeli olduğu ve görenlerin kesinlikle müdahale etmemeleri gerektiği" uyarısı yapmıştı.

Stade de France'daki ilk canlı bombanın Suriye doğumlu Ahmed El Muhammed olduğu ve El Muhammed'in Yunanistan üzerinden Fransa'ya geldiği Paris Savcılığı tarafından açıklanmış, ikinci canlı bombanın ise 1995 doğumlu Bilal Hadfi olduğu duyurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.