"Emanetçi Gibi Davranamam"

"Emanetçi Gibi Davranamam"
Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sarı Kırmızılı camiada mesaisine başladı.

Başkan Dursun Özbek ile birlikte Florya'yı gezen Denizli, "Burada emanetçi gibi davranamam. Her şeye hakim olan biri olarak takımımın karşısına geçeceğim" dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun beklenmedik şekilde görevine son verilmesinin ardından Antalyaspor maçına Claudio Taffarel'le çıkan ve dün Mustafa Denizli'yle anlaşan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve Denizli Florya'da buluştu.
Dev zirve sonrası Başkan Dursun Özbek ve Mustafa Denizli kamera karşısına geçti. Özbek, "Galatasaray'ın mabedi olan tesisimizi hocamıza gezdirdik. Buradaki çalışanları hocama göstermek üzere buradayız. Buradaki tüm sistemi hocama anlatmak istedim. Geçmişten bugüne değişiklikleri göstermek istedim. Tesisi tanımak için çok iyi bir gündü" diye konuştu.

Mustafa Denizli'nin açıklamaları ise şöyle:

"Takımla buluşacağım zaman, burada çalışan arkdaşlarımız hakkında bilgi sahibi olmam lazım. Ben geldiğim gün camiaya Florya toprak bir sahaydı. Başkanımız ile dün görüştük, belli konularda anlaşma sağladık. Tüm personelimizle toplantı yapacağım. Eski programa sadık kalacağım ve değiştireceğim şeyler olacak. Altyapıdan bilgi alacağım. Burada emanetçi gibi davranamam. Buraya geçici olarak gelmedim. Dolayısı ile buradaki düzeni öğrenip takımın karşısına geçmek istiyorum. Hiçbir şey hakkında bilgi sahibi olmadan oyuncularla birlikte olmak mantıklı değil. Yarın da stada gideceğiz ve her şeyi bilen, her şeye hakim olan biri olarak takımımın karşısına geçeceğim. Neler var, neler yok, her şeyi değerlendireceğim. Florya'daki, Stadyum'daki düzeni en ince detayına kadar öğrenmek istiyorum."

"Selçuk, Burak, Hamit ve Carole ile sohbet etme şansım oldu. Onlarla buluşmak benim açımdan keyifliydi. Yarın bütün işlerimi bitirirsem belki sürpriz bir şekilde maçı izlemeye gidebilirim. Benim zamanım burada (Florya) uzun geçecek. Yardımcı için acele etmeyeceğim. Takımla direkt temas sağlamak istiyorum. Başkadan hiçbir talebim olmadı, olur mu bilmiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.