İşte Lucescu'nun Ocak'ta Teklif Yapacağı Türk

İşte Lucescu'nun Ocak'ta Teklif Yapacağı Türk
Shakhtar Donetsk'in deneyimli çalıştırıcısı, son dönemde Beşiktaş'ta önemli bir çıkış yakalayan 26 yaşındaki oyuncuyu renklerine katmak istiyor.

Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk'in Rumen teknik direktörü Mircea Lucescu'nun son dönemde yıldızı yeniden parlayan İsmail Köybaşı'nı renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana sakatlıklarla boğuşan ve uzun süre formasından uzak kalan İsmail, bu sezonun başında yakaladığı formla ilk 11'in vazgeçilmezlerinden olmuştu. Geçtiğimiz sezon yalnızca 7 karşılaşmada forma giyebilen 26 yaşındaki sol bek, Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle birlikte Tosic'ten formayı kapmıştı.

Oynadığı maçlarda sergilediği performansla yeniden A Milli Takıma yükselen İsmail Köybaşı, Shakhtar Donetsk'in de radarına girdi. 

Geçtiğimiz Ekim ayında milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Beşiktaş'la Antalya'da aynı yerde kamp yapan Ukrayna ekibinde teknik direktör Lucescu'nun, Siyah-Beyazlıların Osmanlıspor'la oynadığı hazırlık maçında İsmail'i izlediği ortaya çıktı. Elindeki sol beklerden Shevchuk'un yaşının ilerlemesi, Azevedo'nun da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılması nedeniyle bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Lucescu'nun bu bölgeye mutlak takviye istediği öğrenildi. Bu doğrultuda İsmail'i renklerine katmak için harekete geçen 70 yaşındaki çalıştırıcı, durumu Shakhtarlı yöneticilere bildirdi.

Lucescu'dan gelen talep üzerine scout ekibi aracılığıyla İsmail'i izlemeye alan Shakhtar Donetsk yönetiminin deneyimli oyuncu için Ocak ayında resmi teklif sunmaya hazırlandığı belirtildi. Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek İsmail Köybaşı'nın A Milli Takım'ın EURO 2016 kadrosunda yer alması ihtimalini de göz önünde bulunduran Turuncu-Siyahlı yönetim, bu transferi bir an evvel noktalamak için çaba gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.