Dev KARŞILAŞMA!G.saray Atletico Şifreli mi Hngi kanalda saat kaçta?

Dev KARŞILAŞMA!G.saray Atletico Şifreli mi Hngi kanalda saat kaçta?
Atletico Madrid Galatasaray maçı ile bu akşam temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde zor bir deplasman karşılaşmasına çıkacak. Atletico Madrid Galatasaray maçının şifreli yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu.

Atletico Madrid Galatasaray maçı için nefesler tutuldu artık maç saati bekleniyor. Atletico Madrid Galatasaray maçı bu akşam nefesleri kesecek bir mücadeşeye sahne olacak. Sarı-kırmızılı ekibin bu zor deplasmanda önemli eksikleri var. Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?

Atletico Madrid-Galatasaray kadrosu:

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda bu akşam oynanacak  Atletico Madrid-Galatasaray maçı için güvenlik önlemleri artırıldı. Olası bir terör saldırısına karşı Atletico Madrid-Galatasaray  maçında normalden yüzde 30 daha fazla güvenlik görevlisi bulundurulacak  Atletico Madrid Galatasaray maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta karşılaşması oynanacak. Atletico Madrid Galatasaray maçı temsilcimiz için son derece önemli bir mücadeleye sahne olacak. Sarı-kırmızılar 4 puanla üçüncü sırada yer alırken rakip Atletico Madrid 7 puanla ikinci sırada.

Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda şifreli mi?

Atletico Madrid Galatasaray maçı 25 Kasım Çarşamba akşamı saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Tivibu-Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak

Galatasaray, Avrupa kupalarında Atletico Madrid'i hiç yenemedi. Atletico Madrid, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a konuk olduğu maçı 2-0 kazanmıştı; iki gol de Griezmann'dan gelmişti.

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 12 maçın 10'unda kalesini gole kapattı.
Diego Simeone Atletico Madrid'in başına geçtiğinden bu yana Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı 48 golün sadece üçü ceza sahası dışından geldi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 10 deplasman maçında hiç galibiyet alamadı (2B 8M); son galibiyet Mart 2013'de Schalke deplasmanında gelmişti.

Galatasaray forması giyen Lukas Podolski, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11'de sahaya çıktığı son 13 maçta 11 gol attı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 12 maçta kalesini gole kapatamadı; en son Aralık 2013'te Juventus karşısında gol yememişlerdi.

Atletico Madrid'in muhtemel 11'i:

Oblak, Gamez, Savic, Godin, Filipe, Tiago, Gabi, Koke, Carrasco,  Griezmann, Fernando Torres.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i:

Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan Balta, Olcan, Bilal, Rodriguez, Yasin, Sneijder, Podolski, Umut

ATLETİCO MADRİD DEPLASMANINDAN BERABERLİKLER ÇIKTI

Galatasaray, Avrupa kupalarında Atletico Madrid'le 3. kez eşleşirken, rakibiyle deplasmanda oynadığı iki maç da beraberlikle tamamlandı. Rakibiyle ilk kez 1973-74 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda eşleşen sarı-kırmızılılar, deplasmanda 0-0 beraberlikle biten maçın rövanşında, rakibine İstanbul'da 1-0 yenilerek elendi.

Atletico Madrid'le ikinci kez  2009-2010 sezonu UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşı karşıya gelen Galatasaray, deplasmanda 1-1 eşitlikle sona eren  ilk maçın rövanşını İstanbul'da 2-1 kaybederek çeyrek final biletini rakibine kaptırdı. Sarı-kırmızılılar, bu sezon İspanyol ekibiyle İstanbul'da yaptığı  müsabakayı ise 2-0 kaybetti. İspanyol rakibine karşı oynadığı 5 maçta 2 beraberlik ve tamamı iç  sahada olmak üzere 3 yenilgi alan Galatasaray, hiç maç kazanamadı

ATLETİCO MADRİD NASIL BİR TAKIM?

İspanya'nın en iyi, Avrupa'nın 5 büyük liginin ise en iyi 2. savunması Atletico Madrid'de. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam deplasmanda  Galatasaray'ın rakibi olacak İspanya'nın Atletico Madrid takımı, güçlü savunması  ile ön plana çıkıyor.  Atletico Madrid, bu sezon şu ana kadarki istatistikler göz önüne  alındığında, İspanya'nın en iyi, Avrupa'nın 5 büyük liginde ise (Almanya, Fransa,  İngiltere, İspanya, İtalya) en iyi 2. savunma performansıyla dikkati çekti.

La Liga'da 12 haftada kalesinde sadece 6 gol gören Atletico Madrid, en  az gol yiyen takım oldu. Atletico kalecisi Jan Oblak sadece Barcelona, Real  Madrid, Valencia, Deportivo ve Villarreal'den gol yedi. Atletico Madrid,  Şampiyonlar Ligi'nde de Real Madrid (0) ve PSG'nin (1) ardından Barcelona ve  Juventus gibi kalesinde sadece 2 gol gördü.

Avrupa'nın 5 büyük ligi hesaba katıldığında ise Almanya'da 13 maçta 5  gol yiyen Bayern Münih, Atletico Madrid'i geride bırakan tek takım oldu. Juanfran, Jose Maria Gimenez, Diego Godin ve Filipe Luis dörtlüsünden  oluşan Atletico Madrid savunmasına, Stefan Savic ve Jesus Gamez de büyük katkı sağladı.

Öte yandan Atletico Madrid'de sakatlığı sona eren Juanfran, hafta başında takımla birlikte antrenmanlara başladı. İspanyol temsilcisinde Kolombiyalı golcü Jackson Martinez, Galatasaray maçı öncesinde tek eksik  konumunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.