Ankara'da Korkutan Patlama Sesi!

Ankara'da Korkutan Patlama Sesi!
Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada Ankara'nın birçok yerinde duyulan şiddetli patlama sesi hakkında güvenlik birimlerine ihbar gelmemiş.

EKİPLER TÜM BÖLGELERİ KONTROL ETTİLER

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi, Batıkent-Ostim civarında saat 13.30 sıralarında bir patlama sesi duyuldu. Patlama sesi nedeniyle endişeye kapılan çok sayıda vatandaş durumu polise ihbar etti. İhbar üzerine bölgedeki asayiş ve karakol ekipleri uyarıldı. Hastane polisleriyle irtibata geçildi. Gelen çok sayıda ihbara yetişmeye çalışan ekipler, bulunduğu bölgeleri adeta sokak sokak kontrol etti.

PATLAMA SESİNİ DUYAN VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYADAN KAYNAĞINI SORDU

Patlama sesini duyan bazı vatandaşlar ise sosyal medya hesaplarından, 'Patlama sesi nerden geldi?', 'Ankara Batıkent tarafında çok şiddetli patlama oldu. Sebebini bilen var mı?' şeklinde yorumlar paylaştı. Bazı bilinçsiz kullanıcıların ise Ostim'de gerçekleşen eski patlama fotoğraf ve bilgilerini paylaşması polise zor anlar yaşattı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaklaşık iki saat süren kontrolleri sonucunda patlamanın kaynağına ulaşılamadı. Olayla ilgili araştırma sürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Valiliği, sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde ilde bir patlama olduğuna dair haberler üzerine yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Şu ana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır. Konu ile ilgili bir gelişme olduğu takdirde valiliğimizce açıklama yapılacaktır." denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.