LG Nexus 5X Teknik Özellikleri-Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi

LG Nexus 5X Teknik Özellikleri-Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi
LG Nexus 5X Teknik Özellikleri - Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Spec Of Lg Nexus 5 hakkında merak edilen detaylar 25 Kasım 2015 Çarşamba tarihli haberimizdedir.Google'ın merakla beklenen LG Nexus 5X akıllı tefonunun ayrıntılı tanıtımı...

 

LG Nexus 5X Teknik Özellikleri - Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Spec Of Lg Nexus 5 hakkında merak edilen detaylar haberimizdedir.Google'ın merakla beklenen LG Nexus 5X akıllı tefonunun ayrıntılı tanıtımı.
..
Google’ın bu yıl tanıtılacağı Nexus akıllı telefonlara ilişkin bilgilere gelmeye devam ediyor.CNET tarafından yayınlanan son rapora göre Google iki yeni referans akıllı telefonu 29 Eylül’de San Francisco’da düzenleyeceği bir etkinlik kapsamında kullanıcıların beğenisine sunacak. 

Huawei cephesinde hazırlanan 6 inçlik Nexus akıllı telefonun fiyatı henüz bilinmiyor fakat 5.2 inçlik LG Nexus 5X’in (görünüşe bakılırsa telefon bu isimde olacak) ilk fiyat bilgisi geldi.

Google, Nexus 5X ile uygun fiyatlı Nexus fiyat aralığına geri dönüyor gibi görünüyor. Nexus 6 yüksek fiyatı nedeniyle kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratmıştı.

LG Nexus 5X Teknik Özellikleri - Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Nexus 5’den daha yüksek bir satış fiyatı ile piyasaya gireceği ortaya çıkan Nexus 5X’in, 399 dolar olan 16GB ve 449 dolar olan 32GB depolama alanına sahip iki modeli bulunacak. Cihaz ayrıca piyasaya, siyah, mavi ve beyaz renk seçenekleriyle girecek.

Nexus 5X’in 32GB’lık sürümü 399$’dan, 64GB’lık sürümü ise 449$’dan satışa çıkacak. Üstelik telefon tanıtıldığı gün Google Play Store üzerinden listelenmiş olacak.

LG Nexus 5X’te Nexus 5’te 5.2 inç büyüklüğünde Full HD ya da Quad HD ekran, Snapdragon 808, 3/4GB RAM, 32/64 dahili depolama, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera, parmak izi okuma sensörü,USB Type-C, 2.860mAh kapasiteli pil ve Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminin yer alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.