Balık Fiyatları Cep Yakıyor

Balık Fiyatları Cep Yakıyor
Zonguldak’ta yaklaşık bir ay önce hamsinin kilogramının bir liradan satılmasına rağmen bu kez balık fiyatları vatandaşın cebini yakıyor.

Zonguldak kent merkezinde hava muhalefeti sebebiyle balığın az olması fiyatları yükseltti. Tezgahlarda yer alan palamut, hamsi, mezgit ve çinakop fiyatları ise cep yakıyor. Merkez balıkhanesine esnaflık yapan Bayram Yılmaz, “Yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyoruz. Havanın esmesi denizin soğuması balığa etki yapar. Bu sene istavrit hiç yok, çinakop az balık fiyatları Hamsi 7,5 TL Mezgit 15 TL, Çinakop 20 TL, palamut 25 TL’den alıcı buluyor. Balık fiyatlarının yüksek olması satışları da etkiliyor. Zonguldak'ın ekonomik durumu belli buda işimize yansıyor” dedi.

SEYYAR SATICI TARTIŞMALARI

Bayram Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Zonguldak Belediyesi Başkanı Muharrem Akdemir ile aralarında seyyar satıcılar ile ilgili yaşanan tartışmaları da hatırlattı. Yılmaz, “Zonguldak Belediye Başkanımız sağ olsun orada oturmuş. Bu şehir yalnız bırakılmış. Kimse bizi düşünerek iş yapmıyor. Kimse kimsenin umurunda değil” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.