Barış egemen kimdir, biyografi! BARRIŞ EGEMEN

Barış egemen kimdir, biyografi! BARRIŞ EGEMEN
Barış egemen kimdir? Barış egemen hakında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Barış Egemen biyografi, burak özçivit ile benzerliğiyle gündemde olan barış egemen bakın kim işte detaylar

Barış egemen kimdir? Barış egemen hakında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Barış Egemen biyografi, burak özçivit ile benzerliğiyle gündemde olan barış egemen bakın kim işte detaylarBarış Egemen kimdir? Burak Özçivit'e benzerliğile gündeme gelen Barış Egenem kim, hakkında detaylı bilgilere Sitemizden ulaşabilirsiniz. İşte Barış Egemen hakkında detaylı bilgiler... Oyuncu Burak Özçivit, Barış Egemen Göçmen’i sahibi olduğu mekandan kovdu. Burak Özçivit’e olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Barış Egemen, ünlü oyuncunun hışmına uğradı. Geçtiğimiz günlerde oyuncunun babasının işlettiği Levent’teki restoranta giden Egemen, Özçivit’le karşı karşıya geldi.

Egemen’in masasına giden Özçivit, “Mekanımda ne işin var? Ekranlara çıkıp benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorsun. Utanmadan buraya gelmişsin, seni görmek istemiyorum” diyerek benzerini mekanından kovdu. (Makaron)

BARIŞ EGEMEN KİMDİR?

Burak Özçivit'e benzerliğiyle dikkat çeken ve ciddi bir hayran kitlesi kazanan Barış Egemen 23 yaşındadır ve Nişantaşı Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Bir kaç sinema filminde rol alan Barış Egemen, en son Bu Tarz Benim yarışmasında boy göstermiştir.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit, Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan yakışıklı oyuncu, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan Burak Özçivit, dizilerdeki çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.